Κορονοϊός: Αγγίζουν το 100% οι εμβολιασμοί στο Ισραήλ – Δεν πέφτουν τα κρούσματα

235

Η παγκόσμια ιατρική κοινότητα έχει στρέψει τα βλέμματα της στο Ισραήλ. Πρόκειται για τη χώρα με το υψηλότερο ποσοστό εμβολιασμών παγκοσμίως και όλοι περιμένουν την στιγμή που θα μηδενιστούν τα κρούσματα και οι νεκροί. Πάντως, η συγκεκριμένη χώρα μπορεί να έχει εμβολιάσει το 97,5% του πληθυσμού, ωστόσο συνεχίζει να έχει ακόμα 4.000 νέα κρούσματα κορονοϊού σε ημερήσια βάση και 30 νεκρούς.

Σίγουρα το Ισραήλ των 8,8 εκατ. κατοίκων έχει πάρει άριστα για την οργάνωση του και την ταχύτητα του εμβολιασμού του πληθυσμού του, ωστόσο η ανοσία της αγέλης δεν είναι κάτι εύκολο!

Αμείωτα τα νέα κρούσματα και οι απώλειες

Ειδικότερα στις 3 Μαρτίου το Ισραήλ κατέγραψε 4.267 κρούσματα και 13 νεκρούς ημερησίως ενώ το προηγούμενο 24ωρο (2/3) είχε 5.260 νέα κρούσματα και 30 νεκρούς.

Και όλα αυτά σε μία χώρα που έχει εμβολιάσει τους 97,5 στους 100 κατοίκους ή αλλιώς 8,44 εκατ. εμβολισμούς σε 8,8 εκατ. πληθυσμό της χώρας, δηλαδή περίπου το 91% του πληθυσμού. Στην πραγματικότητα το ποσοστό της ανοσίας είναι πολύ μεγαλύτερο εάν ληφθούν υπόψη και οι 750.000 συνολικά που πέρασαν την ασθένεια και θεωρούνται πως έχουν ανοσία στον κορονοϊό.
Με πληροφορίες από την αίθουσα σύνταξης

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τυχαιο?Ας συνεχιζουν να φορουν μάσκες!Πως τους εξασφαλιζουν ανοσία για 3μηνο?Ξυπνήστε επιτελους!Στου Κασίδη το κεφάλι τα πειράματα τους!Και θελουν και πιστοποιητικα …..ειναι για γέλια!

  2. ΚΑΛΕ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΟΥΝ,ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΑ,ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΜΗΧΑΝΕς ΦΟΝΙΚΕς ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ,,ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟ,,,