Κοζάνη: Πτώμα σε αποσύνθεση στο εργοστάσιο επεξεργασίας απορριμμάτων

[ad_1]

Τμήμα ανθρώπινου σώματος βρέθηκε σε προχωρημένη αποσύνθεση σήμερα το μεσημέρι στο τμήμα προδιαλογής απορριμμάτων του εργοστασίου της ΕΔΑΔΥΜ-ΔΙΑΔΥΜΑ, στην Κοζάνη. Άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία όπου και απέκλεισαν το χώρο για αρκετές ώρες. Η έρευνα θα συνεχιστεί από το τμήμα ασφάλειας Κοζάνης, για το πρωτόγνωρο γεγονός,  ενώ έχει διαταχθεί νεκροψία νεκροτομή και λήψη γενετικού υλικού την οποία έχει αναλάβει η  ιατροδικαστική υπηρεσία Θεσσαλονίκης, όπου και μετεφέρθηκε το μακάβριο εύρημα.
Το τμήμα ανθρωπίνου σώματος,  που βρέθηκε αποτελείται από τα δυο κάτω άκρα, την λεκάνη και μέρος του θώρακα  και πιθανολογείται ότι ανήκει σε άντρα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο εργοστάσιο μεταφέρονται τα απορρίμματα από όλη την Δυτική Μακεδονία, όπου γίνεται και η επεξεργασία τους, ενώ είναι η πρώτη φορά που βρέθηκε ανθρώπινο πτώμα.
Όπως δήλωσε ο γενικός διευθυντής της ΔΙΑΔΥΜΑ Δημοσθένης Μαυρίδης, τις επόμενες ημέρες θα γίνει προσπάθεια να διευκρινιστεί από ποια περιοχή μπορεί να προέρχεται το πτώμα ελέγχοντας τα φορτηγά της εταιρίας.
ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ: Σύνταξη- Δέσποινα Αμαραντίδου
 
 
Μοιράσου το άρθρο:

[ad_2]