Κελέτσης κορονοϊός: Προσβλήθηκα λίγες μέρες μετά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό

Την εκτίμηση ότι προσβλήθηκε από τον κορονοϊό λίγες μέρες μετά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό, εξέφρασε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Σταύρος Κελέτσης. Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο κ. Κελέτσης τόνισε ότι παραμένει ασυμπτωματικός. Μίλησε, δε, και για τον τρόπο με τον οποίο νόσησε, σημειώνοντας ότι είχε υποβληθεί σε τεστ τις προηγούμενες μέρες, το οποίο είχε βγει αρνητικό.

«Το Σάββατο ειδοποιήθηκα από έναν συνεργάτη μου ότι βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Αμέσως σήμανε συναγερμός, κλείσαμε το γραφείο, πήγαν όλοι οι συνεργάτες να κάνουν το τεστ κι εγώ επειδή ήμουν στην Αθήνα λόγω των κοινοβουλευτικών υποχρεώσεων απευθύνθηκα στο ιατρείο της Βουλής και πήγα να κάνω το τεστ. Έφυγα αμέσως από το κοινοβούλιο, μπήκα σε καραντίνα και αργά το απόγευμα της Κυριακής είχα το απόγευμα το αποτέλεσμα που ήταν θετικό, μια βδομάδα πριν είχα κάνει το τεστ και ήταν αρνητικό».Σε σχέση με την επίσκεψη του πρωθυπουργού και της συζύγου του στον Έβρο το Σαββατοκύριακο 24 και 25 Οκτωβρίου 2020, οπότε και συναντήθηκαν με τον κ. Κελέτση, ο βουλευτής απάντησε:

«Ο πρωθυπουργός ήταν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στον Έβρο, ενώ εγώ την Τετάρτη που είχε προηγηθεί είχα κάνει το τεστ εδώ στη Βουλή και ήμουν αρνητικός. Μετά, όταν έφυγε ο πρωθυπουργός, εγώ τη Δευτέρα επέστρεψα στην Αλεξανδρούπολη και αργά το βράδυ γύρισα στην Αθήνα. Εγώ το εντοπίζω εκείνη την ημέρα, δηλαδή μετά την επίσκεψη του πρωθυπουργού».

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι φωτογραφίες από τη συνάντηση του πρωθυπουργικού ζεύγους με τον βουλευτή, δείχνουν τους εικονιζόμενους να μην φορούν μάσκες ούτε να τηρούν τις απαιτούμενες αποστάσεις.Σύμφωνα με πληροφορίες, αφού έγινε γνωστή η είδηση για τη μόλυνση του κ. Κελέτση, ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπεβλήθη σε τεστ, το οποίο ήταν αρνητικό. O πρωθυπουργός είχε υποβληθεί – υποχρεωτικά – σε τεστ και την Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020 όταν είχε επισκεφθεί την Λευκωσία για την τριμερή σύνοδο με την Κύπρο και την Αίγυπτο, το οποίο ήταν και πάλι αρνητικό.