Κεγκέρογλου: Δεν αποτελεί έκπληξη η αποχώρηση 31 στελεχών από το ΚΙΝ.ΑΛ

Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Βασίλης Κεγκερογλου μιλά στην ολομέλεια της Βουλής ,, Κυριακή 22 Μαΐου 2016. Διεξάγεται για δεύτερη ημέρα στην ολομέλεια Βουλής η συζήτηση και στην συνέχεια η ψήφιση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Οικονομικών «Επείγουσες διατάξεις για την εφαρμογή της Συμφωνίας δημοσιονομικών στόχων και Διαρθρωτικών Μεταρρυθμίσεων και άλλες διατάξεις. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας

Ο βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ, Βασίλης Κεγκέρογλου δήλωσε στο Πρώτο Πρόγραμμα και στους Ανδρέα Παπασταματίου και Στεφανία Χαρίτου: Δεν αποτελεί έκπληξη η αποχώρηση 31 στελεχών από το ΚΙΝ.ΑΛ, είναι μέρος της απόφασης της Εκτελεστικής επιτροπής που πήρε η ΔΗΜΑΡ.

Για εμάς έχει μεγάλη σημασία η τελική απόφαση της Εκτελεστικής επιτροπής που θα ληφθεί αυτή την εβδομάδα, με την έννοια ότι υπάρχει σημαντικός αριθμός στελεχών που έχει λάβει την απόφαση να συνεχίσει να λειτουργεί στο πλαίσιο του ΚΙΝ.ΑΛ, επεσήμανε.  Για εμάς έχει αξία τελικά όχι ποιοι φεύγουν, αλλά ποιοι μένουν, σημείωσε.

Σε ό,τι αφορά την αλλαγή στον κανονισμό της Βουλής, ώστε να διατηρηθούν οι ΚΟ των κομμάτων, ο κ. Κεγκέρογλου είπε ότι τροποποιήσεις στον κανονισμό α αλ καρτ είναι μια πράξη η οποία δεν πρέπει να προχωρήσει.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα