Καρντόσο: «Ξέρω καλά τι σημαίνει Ένωση»

[ad_1]

Το γενικότερο project της ΑΕΚ ήταν ο βασικός λόγος που ο Μιγκέλ Καρντόσο επέλεξε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου. Αυτό τόνισε ο Πορτογάλος προπονητής, κατά την επίσημη παρουσίασή του στην αίθουσα Τύπου «Γιάννης Ξενάκης«.
Δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την προοπτική της «Αγιάς Σοφιάς» και αποκάλυψε ότι το πρώτο πράγμα που έκανε όταν αποφάσισε να αναλάβει την ΑΕΚ ήταν να διαβάσει διεξοδικά την Ιστορία της. «Ξέρω καλά τι σημαίνει να αναγεννιέται κάποιος από τις στάχτες του, όπως και τη σημασία της λέξης Ένωση» είπε χαρακτηριστικά.
Όσον αφορά τη φιλοσοφία του, διευκρίνισε: «Να εξελίξουμε παίκτες, να έχουμε μια ξεκάθαρη ιδέα του τρόπου παιχνιδιού, με σεβασμό στη δυνατή ταυτότητα του κλαμπ και να μπαίνουμε σε κάθε ματς με την πίστη ότι θα νικήσουμε. Εάν αναπτύξουμε αυτή τη φιλοσοφία, είμαι απόλυτα σίγουρος ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».
«Ελπίζω ότι θα είναι αυτός με τον οποίο θα μπούμε στο νέο γήπεδο» είπε ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Νίκος Λυμπερόπουλος, προλογίζοντας το νέο προπονητή.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI

[ad_2]