«Κάποιοι έχουν προεξοφλήσει το αποτέλεσμα αλλά κάνουν μεγάλο λάθος» δήλωσε από την Φλώρινα ο Αλέξης Τσίπρας

39

«Κάποιοι έχουν προεξοφλήσει το αποτέλεσμα αλλά κάνουν μεγάλο λάθος» δήλωσε από την Φλώρινα ο Αλέξης Τσίπρας από την πλατεία Γ. Μόδη, στην Φλώρινα.

«Η πολυπληθής σας παρουσία σηματοδοτεί ότι ο αγώνας που έχουμε να δώσουμε μπροστά μας θα τον κερδίσουμε» είπε ξεκινώντας την ομιλία του ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

«Είναι άλλο το κρίσιμο ερώτημα που τίθεται στις 7 του Ιούλη. Το κρίσιμο ερώτημα στις 7 του Ιουλίου είναι αν θέλουν να προχωρήσουμε μπροστά όλοι μαζί ή να γυρίσουμε πίσω στα χρόνια του ΔΝΤ και του κ. Σαμαρά και ο καθένας να είναι μόνος του στην κρίση. Εδώ στα βόρεια σύνορα της πατρίδας μας που ενώνει που πρωταγωνιστεί που έχει αυτοπεποίθηση και γίνεται ξανά δυνατή».

«Ποια Ελλάδα θέλουμε για την επόμενη μέρα» είναι το ερώτημα που τίθεται στις εκλογές της 7ης Ιουλίου» είπε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε: «Ποτέ σε αυτό τον τόπο δεν κερδίσαμε από το διχασμό, μόνο έχασε η πατρίδα μας από το διχασμό και ο λαός μας πληγώθηκε από το διχασμό. Οι μόνοι που κέρδισαν ήταν οι πατριδοκάπηλοι».

Οπως είπε «αυτή την πολυτέλεια να συζητάμε προγράμματα για την επόμενη μέρα την κατακτήσαμε όλοι μαζί για να μπορούμε να πούμε ξανά «η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες» και όχι στους τεχνοκράτες των Βρυξελλών».

Ο Αλ. Τσίπρας υποστήριξε ότι «ο κατώτατος μισθός αυξήθηκε κατά 11%, επαναφέραμε τις συλλογικές διαπραγματεύσεις αμέσως μόλις βγήκαμε από τα μνημόνια. Μπορούμε και έχουμε σχέδιο ώστε αυτή η εικόνα να είναι καθολική. 500.000 νέες θέσεις εργασίας τα επόμενα χρόνια. Μπορούμε και θα το πετύχουμε»