ΙΓΝΑΤΙΟΣ ΚΑΪΤΕΖΙΔΗΣ ΣΤΗ ΒΕΡΓΙΝΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ-ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ ΝΑ ΕΝΤΑΘΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ-ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

22

ΙΓΝΑΤΙΟΣ ΚΑΪΤΕΖΙΔΗΣ ΣΤΗ ΒΕΡΓΙΝΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ ΝΑ ΕΝΤΑΘΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ
ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ,
ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΑΜΕΣΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΣΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ & ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

«Η πόλη δίνει την εικόνα της κανονικότητας σα να μην υπάρχει lockdown», υποστήριξε ο δήμαρχος Πυλαίας Χορτιάτη και Πρόεδρος της ΠΕΔ-ΚΜ Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, μιλώντας λίγο μετά τη χθεσινή σύσκεψη στην ΠΚΜ για τον κορονοϊό, στη Χριστίνα Τσόρμπα και στην εκπομπή «ΤΑ ΛΕΜΕ» στη ΒΕΡΓΙΝΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. Γι αυτό κι όπως αποκάλυψε, συμφωνήθηκε να ενταθεί η αστυνόμευση των υφιστάμενων μέτρων από κοινού και με την αστυνομία-θα ακολουθούσε σύσκεψη του υπουργού στην αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης-αλλά και από την πλευρά των δήμων και τη δημοτική αστυνομία.
Παράλληλα ο κ. Καϊτεζίδης στη διάρκεια της σύσκεψης ζήτησε εκ μέρους της τοπικής αυτοδιοίκησης, εξειδίκευση της ενημέρωσης για τα κρούσματα στους δήμους, σημειώνοντας ότι υπάρχει εβδομαδιαία ενημέρωση αλλά θα πρέπει να εξειδικευτεί στις δημοτικές ενότητες του κάθε δήμου «αλλά να ενημερωνόμαστε και για το αν υπάρχουν ομαδοποιημένα κρούσματα σε κάποια δημοτική ενότητα» κάτι που «κατανόησε ο κ. Χαρδαλιάς» Επίσης ο ίδιος ζήτησε έντονα, οι εργαζόμενοι και αιρετοί στην αυτοδιοίκηση να μπουν σε άμεσο πρόγραμμα εμβολιασμού τονίζοντας πως υπάρχουν κατηγορίες εργαζομένων όπως στην καθαριότητα, στις κοινωνικές υπηρεσίες αλλά και στη δημοτική αστυνομία που έρχονται σε επαφή με πολλούς πολίτες.

Με πληροφορίες από την αίθουσα σύνταξης