Θράσος Πακιστανών στην Ελλάδα: Συγκέντρωση κατά του Ινδού ΥΠΕΞ

Απίστευτες καταστάσεις συμβαίνουν στη χώρα μας, καθώς την στιγμή που επισκεπτόταν την Ελλάδα ο Ινδός ΥΠΕΞ, οι Πακιστανοί προχώρησαν σε άλλη μία πρόκληση. Ο γνωστός Ασλάμ, με το επιτελείο του, διαμαρτυρήθηκαν για την επίσκεψη του ΥΠΕΞ S.Jaishankar στην Ελλάδα. ι αναφέρει στο βίντεό του ο Ασλάμ:

”Ο δολοφόνος εκατομμυρίων κατοίκων του Κασμίρ, ο υπουργός Εξωτερικών της Ινδίας ήρθε στην Ελλάδα. Εμείς αποφασίσαμε να διαμαρτυρηθούμε μπροστά στην Ινδική πρεσβεία κατά την άφιξή του”! Τα αποκαλυπτήρια αγάλματος του Μαχάτμα Γκάντι πλησίον της πρεσβείας της Ινδίας στην Αθήνα, πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου παρουσία των υπουργών Εξωτερικών της Ελλάδας Νίκο Δένδια και της Ινδίας Σουμπραχμανιάμ Τζαϊσχανκάρ και του δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη.

Στην τελετή παραβρέθηκε, μεταξύ άλλων, και ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Ελλάδας-Ινδίας, πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου. «Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και χαρά για εμένα να συμμετέχω, σήμερα, στην ξεχωριστή αυτή τελετή για τα αποκαλυπτήρια του ανδριάντα του Μαχάτμα Γκάντι, στο κέντρο της ιστορικής πόλεως των Αθηνών. Η τελετή συμπίπτει με την επίσκεψη στην Ελλάδα του υπουργού Εξωτερικών της Ινδίας και φίλου, τολμώ να πω, της Ελλάδας δόκτωρα Σουμπραχμανιάμ Τζαϊσχανκάρ. Μια επίσκεψη που γίνεται μετά από 18 ολόκληρα χρόνια« ξεκίνησε τον χαιρετισμό του ο Νίκος Δένδιας.

1 ΣΧΟΛΙΟ