Θεσσαλονίκη: Πορεία σήμερα για τον έναν χρόνο από τον θάνατο του Ζακ

97

Πορεία στη μνήμη του Ζακ Κωστόπουλου θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή τον έναν χρόνο από τον θάνατό του.

Η συγκέντρωση είναι προγραμματισμένη για τις 18.00, στο Άγαλμα του Βενιζέλου.

Ο Ζακ Κωστόπουλος (Zackie) ήταν ακτιβιστής, drag-queen, και υπερασπιστής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των ΛΟΑΤΚΙ ατόμων και των οροθετικών ανθρώπων.

Έχασε την ζωή του τον περασμένο Σεπτέμβρη μετά από εξαιρετικά βίαιη επίθεση που δέχτηκε αφού μπήκε σε κοσμηματοπωλείο στην περιοχή της Ομόνοιας και παγιδεύτηκε μέσα σε αυτό.

Σύμφωνα με το ιατροδικαστικό πόρισμα για τον θάνατό του, ο Ζακ πέθανε από ισχαιμικό επεισόδιο που προκλήθηκε από τα πολλαπλά τραύματα που υπέστη.

19 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ας τον (( κρεμάσουν )) τον Ήρωα δίπλα στους Ήρωες του 21…Αλήθεια για τον νεαρό Αλεξαριαν???? Για τα θύματα της ΜΑΡΦΙΝ???? Για την ΜΥΡΤΟΥΣ Που ανεβενει έναν ατελείωτο Γολγοθά ??????????????? ΑΛΉΘΕΙΑ ΕΊΣΤΑΙ ΠΟΛΎ ΜΑ ΠΟΛΎ ΡΑΤΣΙΣΤΈΣ…

 2. Μια χώρα με παράσιτα γεμάτη τελικά!Να δούμε πότε θα γίνει το καθάρισμα από τις ηλιθιότητες αυτές που τραβάνε την δήθεν έξυπνη νεολαία μας.

 3. κ. Καλογερε λυπάμαι!!!!
  Μαύρο παιχνίδι κάνεις και προκαλείς….. με όλους αυτούς που θέλουν να τους παρουσιάζουν ως ήρωες το απολίθωμα και σταλινικο αριστερό σύστημα…..
  Είναι ξεκάθαρο τι συμβαίνει στην χώρα…..
  Λίγες μέρες πριν…. Φυσσας τώρα….. Ο συγκεκριμένος που μπήκε να κάνει ληστεία, αρχές Δεκεμβρίου Γρηγοροπουλος…
  Για τους πραγματικούς ήρωες που έχουν πέσει για την πατρίδα σιωπή… ? ?
  Και να προσθέσω από το μαχαίρι και τις σφαγές την μαύρη περίοδο 1964 – 49…
  Αν δεν θυμάστε να σας το θυμήσω το μεγάλο νεκροταφείο πεσοντων στην Καστοριά…
  Απλά ντροπή…..