Θεσσαλονίκη:Νέο κόλπο ληστείας-Την τράκαραν και της έκλεψαν την τσάντα

Αδιανόητη ληστεία στη Θεσσαλονίκη: Κλέφτες τρακάρουν γυναίκα η οποία ανυποψίαστη βγαίνει να δει τι συνέβη – Ο συνεργός με χειρουργικές κινήσεις αρπάζει την τσάντα και αποσπάει μεγάλο χρηματικό ποσό

Ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου κατέγραψε πως δύο θρασύτατοι ληστές άρπαξαν μεγάλο χρηματικό ποσό και πιστωτικές κάρτες από την τσάντα μιας ανυποψίαστης γυναίκας.

η κλοπή αυτή σημειώθηκε μια εβδομάδα πριν στην οδό Μητροπόλεως στη Θεσσαλονίκη, έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της πόλης.

Στο βίντεο που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας η γυναίκα ξεκλειδώνει το παρκαρισμένο αυτοκίνητό της και αφήνει την τσάντα στο κάθισμα του συνοδηγού. Τότε οι δύο δράστες θέτουν σε εφαρμογή το σχέδιό τους.

Μόλις η γυναίκα μπαίνει στο αυτοκίνητό της, ο ένας ληστής χτυπάει το πίσω μέρος του οχήματος, τότε εκείνη βγαίνει έξω νομίζοντας ότι κάποιος την τράκαρε. Φιλικό πρόσωπο του θύματος δήλωσε στην ίδια πηγή: «Βγήκε από το αυτοκίνητό της η γυναίκα γιατί ο ένας χτύπησε την πίσω αριστερή πλευρά του αυτοκινήτου ώστε να νομίζει πως κάποιος την τράκαρε».