Θα αποφασίσει ο ίδιος ο κ. Μαρινάκης αν θα κατέβει πάλι υποψήφιος (audio)

[ad_1]

Είχαμε μια συνεργασία με τον κ. Κόκκαλη στο Δήμο Πειραιά, αποφάσισε ο ίδιος να κάνει κάτι διαφορετικό, ήταν αυτονόητο ότι με την επιλογή του αυτή δεν θα μπορούσε να παραμείνει άλλο στον συνδυασμό μας, αλλά εμείς προχωράμε, δήλωσε ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης στο Πρώτο Πρόγραμμα και στους Μαρία Γεωργίου και Βαγγέλη Παπαδημητρίου.

Σε ό,τι αφορά στο αν θα έχει πάλι στο ψηφοδέλτιό του τόσο γνωστά ονόματα όπως του κ. Μαρινάκη και του κ. Κόκκαλη στο παρελθόν, απάντησε ότι θα έχει ένα ανανεωμένο ψηφοδέλτιο και ηλικιακά και σε επίπεδο προσώπων.
Ο κ. Μαρινάκης -τόνισε- βοηθά την πόλη του Πειραιά το αναγνωρίζουν όλοι και χωρίς να περιμένει τίποτα ως ανταπόδοση. Θα αποφασίσει ο ίδιος ο κ. Μαρινάκης αν θα κατέβει πάλι ως υποψήφιος, αν και σε πρόσφατη εκδήλωση είπε ότι θα είναι πλάι σε μένα και στον συνδυασμό, πρόσθεσε ο κ. Μώραλης.
Στα της πόλης του Πειραιά επεσήμανε ότι παραμένει φτωχός δήμος, γιατί έχει ένα δάνειο 133 εκατομμυρίων ευρώ στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και τοκοχρεολύσια περίπου 7,5 εκατομμύρια το χρόνο και ανείσπρακτες βεβαιωμένες απαιτήσεις πολλών δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ. Δεν έχει αξιοποιήσει ποτέ ως τώρα ο δήμος Πειραιά την περιουσία του, κάτι που ξεκινάμε τώρα, τις σχέσεις του με το λιμάνι, δεν έχει αξιοποιήσει τις σχέσεις του με τους εφοπλιστές και προσπαθούμε εμείς σήμερα να κάνουμε πραγματικότητα, σημείωσε ο κ. Μώραλης.
Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα
Επιμέλεια: Αλέκα Σταυροπούλου
Μοιράσου το άρθρο:

[ad_2]