Θέματα Ασφάλειας και Μετακίνησης των πολιτών στο επίκεντρο συναντήσεων του Π. Κοκκόρη

32

Θέματα Ασφάλειας και Μετακίνησης των πολιτών τέθηκαν από τον Π Κοκκόρη

«Η Δημοκρατία θέλει τις δυνάμεις ασφαλείας να επιτελούν το ρόλο τους απρόσκοπτα», τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στην Α Θεσσαλονίκης και πρώην Γενικός Γραμματέας στο Υπουργείο Εργασίας Παναγιώτης Κοκκόρης.

Συγκεκριμένα ο κ Κοκκόρης δήλωσε:

“Γνωρίζουμε τις δύσκολες συνθήκες κάτω από τις οποίες καλείστε καθημερινά να εργαστείτε, για την ασφάλεια των πολιτών. Γνωρίζουμε, ότι συχνά γίνεστε εσείς στόχος των επιθέσεων των «γνωστών αγνώστων». Από την επομένη των εκλογών αυτά θα αλλάξουν. Η Δημοκρατία θέλει τις δυνάμεις ασφαλείας να επιτελούν το ρόλο τους απρόσκοπτα, ώστε να ενισχύεται το αίσθημα ασφαλείας των πολιτών».

Τα προβλήματα του ΟΑΣΘ επί τάπητος

Επί τάπητος τέθηκε η κατάσταση που επικρατεί στον Οργανισμό με τις ελλείψεις και τα προβλήματα που δυσχεραίνουν την απρόσκοπτη λειτουργία του, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στην Α Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Κοκκόρης.

Ο κ Κοκκόρης και με την ιδιότητα του πρώην Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Εργασίας τόνισε:

 «Παρά τις όποιες φιλότιμες προσπάθειες της Διοίκησης και των Εργαζομένων, δεν μπορεί να υπάρξει αποτέλεσμα, εάν απουσιάζει η στήριξη της Κυβέρνησης. Στόχος μας να βγάλουμε τον ΟΑΣΘ από το αδιέξοδο, ώστε να επιστρέψει το αίσθημα ασφάλειας στα μάτια των εργαζομένων αλλά και των πολιτών».