Η “υπόκλιση” Ελπιδοφόρου στον Ερντογάν – Ο Στέργιος Καλόγηρος “σχολιάζει την επικαιρότητα “

Η “υπόκλιση” Ελπιδοφόρου στον Ερντογάν – Ο Στέργιος Καλόγηρος “σχολιάζει την επικαιρότητα “Κάθε βράδυ στις 20.15.

-Δείτε το αποκλειστικό ρεπορτάζ :Ο χαιρετισμός υπόκλιση στον Σουλτάνο που παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα η Βεργίνα τηλεόραση και τα συμπεράσματα δικά σας!
-Οδοιπορικό της Βεργίνα τηλεόραση στη Νέα Πέλλα, τόπο καταγωγής του αρχιεπισκόπου Αμερικής.
Στο μεταξύ ακυρώθηκε, τελικά, η συνάντηση που είχε προγραμματιστεί για το πρωί της Παρασκευής μεταξύ του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, και του Αρχιεπισκόπου Αμερικής Ελπιδοφόρου, στη Νέα Υόρκη.
Επιπλέον Δημόσια συγγνώμη ζητάει ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος μετά τον σάλο που προκλήθηκε από την παρουσία του στα εγκαίνια του «σπιτιού της Τουρκίας» σε μια εκδήλωση που έδωσε το παρών και ο Τατάρ.Σε δήλωσή του ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος εκφράζει την λύπη του για την οδύνη που άθελά του προκάλεσε σε Κύπριους και Ελληνοαμερικανούς αδελφούς του, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει. Τονίζει επίσης ότι η παρουσία του στη συγκεκριμένη εκδήλωση δεν αποτελεί αναγνώριση των κατεχομένων.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες η αναδίπλωση του Αρχιεπισκόπου Αμερικής, που είπε ότι λυπάται για την οδύνη που προκάλεσε σε Κύπριους και Ελληνοαμερικανούς, αλλάζουν το κλίμα και ανοίγει τον δρόμο για να συναντηθούν οι δύο άνδρες…Ίδωμεν.