Η οικογένεια Αντετοκούνμπο προσέφερε 10.000 μάσκες στον Δήμο Ζωγράφου

33

Για ακόμη μία φορά, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η οικογένειά του απέδειξαν ότι δεν ξεχνούν από πού ξεκίνησαν, προσφέροντας 10.000 μάσκες!

Όπως ανακοίνωσε ο Δήμος Ζωγράφου, η οικογένεια του Greek Freak προσέφερε 10.000 μάσκες στη μάχη κατά του κορωνοϊού. Μάσκςε οι οποίες θα διανεμηθούν άμεσα στους εργαζομένους του Δήμου, αλλά και τις ευπαθείς ομάδες.

“Ο Δήμος Ζωγράφου θέλει να εκφράσει τη μεγάλη ευγνωμοσύνη του στην οικογένεια Αντετοκούνμπο για την προσφορά 10.000 μασκών για τους κατοίκους της πόλης, ως μέτρο προστασίας από τον ιό Covid 19. H πράξη της οικογένειας, πέρα από την ουσιαστική προσφορά προς τους πολίτες του Ζωγράφου, αποδεικνύει ότι το στενό δέσιμο που έχουν ο Θανάσης, ο Γιάννης, ο Κώστας, και ο Αλέξης, με την πόλη που έμειναν για αρκετά χρόνια αλλά και με την ομάδα του Φιλαθλητικού, όπου έκαναν τα πρώτα μπασκετικά τους βήματα” αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος Ζωγράφου για το θέμα.

Ο Δήμαρχος, Βασίλης Θώδας, τόνισε πως “ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τα αδέρφια Αντετοκούνμπο για τη γενναιόδωρη προσφορά τους, που αποκτά ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις επειδή γίνεται αυτές τις δύσκολες ώρες για ολόκληρο τον πλανήτη. Με την προσφορά τους επιβεβαιώνουν ότι δεν ξεχνούν την πόλη μας κι όπως έχουμε ανακοινώσει, όταν ξεπεραστεί ο εφιάλτης του κορωνοϊού, ο Δήμος Ζωγράφου θα τιμήσει ανάλογα τον Γιάννη και τα αδέρφια του”.

Ενώ, ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου, Γιώργος Γιαννακόπουλος, που μαζί με τον Δήμαρχο Ζωγράφου, παρέλαβαν τις μάσκες προσέθεσε: “Θέλω να ευχαριστήσω κι εγώ από καρδιάς την οικογένεια Αντετοκούνμπο που σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για τον κόσμο αλλά και την πόλη μας βρίσκονται δίπλα μας. Με μια κίνηση υψηλού συμβολισμού αλλά και ουσίας δείχνουν τον ανθρωπισμό τους και την ευαισθησία τους για τον Δήμο μας καθώς και τον Φιλαθλητικό, την ομάδα που τους ανέδειξε”.