Η ΕΡΤ αποχαιρετά τον Βασίλη Γιώτη

[ad_1]

Ένας αγαπημένος φίλος, ένας πολύτιμος συνάδελφος «έφυγε» σήμερα, τόσο αδόκητα, από κοντά μας. Σε ηλικία 50 ετών πέθανε ο Βασίλης Γιώτης.
Για περισσότερο από 20 χρόνια, από το 1998 εργαζόταν στην ΕΡΤ ως εικονολήπτης. Έχει καλύψει χιλιάδες ρεπορτάζ για τα δελτία ειδήσεων της Δημόσιας Τηλεόρασης και τις ενημερωτικές εκπομπές. Το τελευταίο χρονικό διάστημα ήταν προϊστάμενος του τμήματος εικονοληψίας.
Ο Βασίλης Γιώτης εκτός από τη μεγάλη του αγάπη για την κάμερα, αγαπούσε πολύ τη μουσική. Ήταν δεξιοτέχνης στο μπουζούκι και είχε χαρίσει στους συναδέλφους πολλές όμορφες μουσικές βραδιές. Ήταν πατέρας δύο παιδιών. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΟΣΠΕΡΤ
ΠΟΣΠΕΡΤ: Ακόμα μια μεγάλη απώλεια για την οικογένεια της ΕΡΤ«Χθες βράδυ, εντελώς απροσδόκητα  έφυγε για τη γειτονιά των Αγγέλων ο αγαπημένος μας συνάδελφος εικονολήπτης Βασίλης Γιώτης.
Έζησε μόνο 50 χρόνια  ενώ τα τελευταία 21 χρόνια ήταν μέλος της οικογένειας των εργαζομένων στην ΕΡΤ.
Ικανός  εικονολήπτης ακούραστος και τελευταία προϊστάμενος  στο τμήμα εικονοληψίας. Αγαπητός σε όλους, ευγενής, έντιμος, δίκαιος και με καλλιτεχνικές ευαισθησίες, βιρτουόζος στο μπουζούκι, ο Βασίλης ήταν η χαρά των συναδέλφων του και προ πάντων των δύο του παιδιών που τόσο αγαπούσε.
Καλό σου ταξίδι αγαπημένε συναγωνιστή, συνάδελφε  Βασίλη.
Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ.»
 
Πηγή:ΕΡΤ
Μοιράσου το άρθρο:

[ad_2]