Η διεύρυνση δεν είναι μόνο προς την Κεντροαριστερά (audio)

18

[ad_1]

Όταν μιλάμε για διεύρυνση δεν μπορούμε να μιλάμε μόνο για διεύρυνση προς την Κεντροαριστερά, αλλά για γενικότερη διεύρυνση, διότι υπάρχουν άνθρωποι, προσωπικότητες που στήριξαν και ψήφισαν τον ΣΥΡΙΖΑ και δεν «αναγνωρίζονται», δεν πρόσκεινται στην Κεντροαριστερά, «λαθεμένα λέμε ότι η διεύρυνση ταυτίζεται μόνο με την Κεντροαριστερά», επεσήμανε το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, Αντώνης Κοτσακάς, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα και στον Αλφόνσο Βιτάλη.

Σημείωσε ότι είναι άλλο πράγμα οι πολιτικές συμμαχίες και άλλο οι κοινωνικές συμμαχίες, και ότι «οι ποικιλώνυμες ηγεσίες των κομμάτων του μεσαίου χώρου έχουν δείξει ότι έχουν άλλες επιλογές, άλλους προσανατολισμούς και κινούνται προς άλλες κατευθύνσεις».
Όπως επεσήμανε ο κ. Κοτσακάς, «η πρόταση προς τις ποικιλώνυμες ηγεσίες του μεσαίου χώρου είναι στο τραπέζι, αλλά αρνούνται να ανταποκριθούν, δεν θέλουν».
Αναφερόμενος στις Ευρωεκλογές σημείωσε πως το αποτέλεσμα των ευροεκλογών θα είναι τέτοιο που θα διασφαλίσει την επιτυχία μας στις εθνικές εκλογές».
Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα
Μοιράσου το άρθρο:

[ad_2]