Η αντιτρομοκρατική και ο Ρουβίκωνας

Τα «δόντια» της δείχνει η αντιτρομοκρατική στον Ρουβίκωνα. Στην «αποκάλυψη» αυτή προέβη ηγετικό στέλεχος της συγκεκριμένης αναρχικής ομάδας, με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, αποκαλύπτοντας την εμφάνιση της αντιτρομοκρατικής έξω από το σπίτι άλλου μέλους της αναρχικής συλλογικότητας.Όπως φαίνεται, ένα μεγάλο κομμάτι της αντιμετώπισης της αναρχικής ομάδας έχει αναλάβει η αντιτρομοκρατική υπηρεσία που σε πρώτο στάδιο κάνει εμφανή την παρουσία της και βάζει σε κλοιό μέλη της ομάδας.

Χαρακτηριστικά ηγετικό στέλεχος της ομάδας με ανάρτησή του στα social media αναφέρει:

«Τις τελευταίες ώρες κλιμάκιο της αντιτρομοκρατικής βρίσκεται δίπλα σε σπίτι συντρόφου του Ρουβίκωνα στην περιοχή του Ζωγράφου…».
Αφού η συγκεκριμένη υπηρεσία εμπλέκεται πλέον στις έρευνες για μία μαζική οργάνωση με μεγάλο κοινωνικό έρεισμα σας προκαλώ: Μπείτε αύριο σε όλα τα σπίτια μας. Κάντε κατ’ οίκον έρευνα όπου νομίζετε αύριο το πρωί. Ένα πράγμα θα υπογράψουν όλοι οι εμπλεκόμενοι: ΟΥΔΕΝ ΑΝΕΥΡΕΘΗ».

Να σημειωθεί πως έχουν προηγηθεί κι άλλες αναρτήσεις για πληροφορίες του Ρουβίκωνα σχετικά με επέμβαση της αστυνομίας στο στέκι που διατηρούν σε εγκαταλειμμένο κτήριο στα Εξάρχεια.