Επιστρέφουν τη νέα περίοδο τα πλέι οφ τα οποία θα βγάζουν πρωταθλητή

[ad_1]

Επιστροφή των πλέι οφ αποφάσισαν οι 14 ομάδες που θα λάβουν μέρος στο πρώτο πρωτάθλημα της Super League 1. Οπως αποφασίσθηκε σχετικά με τη νέα διοργάνωση, ο πρωταθλητής θα αναδειχθεί μέσω ενός «μίνι» πρωταθλήματος, στο οποίο θα λάβουν μέρος οι ομάδες που θα καταλάβουν τις θέσεις 1-6 στην κανονική διάρκεια. Μέσω αυτής της διαδικασίας, θα προκύψουν και οι κάτοχοι για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.
Με ανάλογη διαδικασία και με την συμμετοχή των ομάδων που θα καταλάβουν τις θέσεις 7-14, θα προκύψουν οι ομάδες που θα υποβιβασθούν στην Super League 2.
Στα πλέι-οφ οι ομάδες θα μεταφέρουν το σύνολο των βαθμών που συγκέντρωσαν στις 26 αγωνιστικές της κανονικής περιόδου, απόφαση για την οποία (σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει) εξέφρασε επιφυλάξεις η ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Το διοικητικό συμβούλιο της Super League αποφάσισε επίσης να ορίσει τη σέντρα του νέου πρωταθλήματος για τις 24 Αυγούστου, καθώς και να εισηγηθεί στην ΕΠΟ τη διατήρηση του μονού τελικού στο κύπελλο Ελλάδας, με αποσαφήνιση ότι ο αγώνας δεν μπορεί να διεξαχθεί στην έδρα κάποιας από τις δύο φιναλίστ.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI

[ad_2]