Επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ- Έφοδος της αστυνομίας μέσα στο πανεπιστήμιο

55

Επεισόδια σημειώθηκαν έξω από την ΑΣΟΕΕ, λίγο μετά τις 12:30 το μεσημέρι της Δευτέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, νεαροί έφτασαν στη σχολή, η οποία είναι κλειστή μέχρι τις 17 Νοεμβρίου με απόφαση της Συγκλήτου και προσπάθησαν να την ανοίξουν και να μπουν μέσα. Μόλις έγιναν αντιληπτοί από τους αστυνομικούς επικράτησε ένταση. Οι αστυνομικοί μπήκαν μέσα στη σχολή, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί.

Νεαροί που έχουν συγκεντρωθεί απέξω δήλωσαν ότι «Τα ΜΑΤ κλείνουν τις σχολές» και ότι η αστυνομία δεν αφήνει τους φοιτητές να κάνουν μάθημα.

Υπενθυμίζεται ότι η σύγκλητος της σχολής αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, από τις 11 έως τις 17 Νοεμβρίου.

Όπως είναι γνωστό το πρωί της Κυριακής πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση σε τρεις εσωτερικούς χώρους του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, που τελούσαν υπό κατάληψη.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτό το χάλι επιτέλους πρέπει να σταματήσει. Σε καμιά άλλη χώρα του κόσμου
    Αντί να είναι με το μέρος τους είναι εναντίον τους! Κι όταν κι αυτοί βολευτούν θα τα ξεχάσουν όλα. Ας αφήσουν τουλάχιστον πίσω τους κληρονομιά κάτι καλό για τους επόμενους. Και το Γρηγοροπουλο οι ίδιοι οι αναρχικοί το φάγανε τα παιδι
    Λερες είναι μερικοί και παρασύρουν και τους υπόλοιπους