Επανεξελέγη ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος πρόεδρος στον ΕΣΑΚΕ

26

[ad_1]

Με 9 ψήφους υπέρ και 6 λευκά επανεξελέγη πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος. Καθώς ήταν ο μοναδικός υποψήφιος, η επανεκλογή του για δεύτερη διετία στον προεδρικό θώκο της Λίγκας ήταν δεδομένη. Εκτός από τους εκπροσώπους των 14 ΚΑΕ, δικαίωμα ψήφου έχει και ο εκπρόσωπος της Α2.
Στη θέση του αντιπροέδρου του ΕΣΑΚΕ παρέμεινε ο Σταύρος Δουβής (ΑΕΚ), όπως και ο Μανώλης Κεφαλογιάννης (Ρέθυμνο) στη θέση του ταμία του ΕΣΑΚΕ. Νέο πρόσωπο υπήρξε στη θέση του γενικού γραμματέα, με τον Χάρη Παπαγεωργίου του Άρη να αντικαθιστά τον Γιάννη Ψαρράκη του Λαυρίου.
Στο Διοικητικό Συμβούλιο που έπεται χρονικά των αρχαιρεσιών, οι εκπρόσωποι των 14 ΚΑΕ-μελών του ΕΣΑΚΕ θα συζητήσουν μέτρα που θα πρέπει να ληφθούν για τη βελτίωση της Basket League από τη νέα σεζόν, όπως και την ύπαρξη ισονομίας, όπως αυτά είχαν συζητηθεί στην έκτακτη σύσκεψη με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, πριν λίγες ημέρες, όταν δημιουργήθηκαν θέματα δημόσιας τάξης και ασφάλειας, λόγω της απόφασης της ΚΑΕ Ολυμπιακός να μην κατέβει στο ντέρμπι «αιωνίων» με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, από τη στιγμή που δεν είχε ικανοποιηθεί το αίτημα των «ερυθρόλευκων» για ορισμό ξένων διαιτητών.
 
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

[ad_2]