Σάββατο, 5 Ιούλ 2025
Βεργίνα Τηλεόραση
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΕΚΠΟΜΠΕΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ρoή Ειδήσεων
Ζέττα Μακρή: Συνελήφθη γνωστός δημοσιογράφος – Φέρεται να εκβίαζε τη βουλευτή της ΝΔ.
Ερντογάν: Περιμένω τα F-35 από τον Τραμπ – Χωρίς νόημα οι ελληνικές ανησυχίες
ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ: Νέος εκπρόσωπος Τύπου ο Κ. Ζαχαριάδης -Τον Στ. Καλπάκη πρότεινε ο Φάμελλος για γραμματέα.
Μαρινάκης: Η κυβέρνηση γνώριζε την παθογένεια του ΟΠΕΚΕΠΕ και την αντιμετώπισε -Δεν θα πληρώσουν οι πολίτες τον λογαριασμό
Τσουκαλάς:Με το νέο εργασιακό ν/σ οι εργαζόμενοι στο μέλλον θα πάρουν συντάξεις-ψίχουλα
Η ώρα της κρίσης: Ξεκίνησαν οι έλεγχοι σε ακαθάριστα οικόπεδα – Έρχονται τσουχτερά πρόστιμα
Φωτιά στην Εύβοια: Καλύτερη η εικόνα σε Τσακαίους, Κάρυστο, Μεσοχώρια και Λιμνιώνα – Επιχειρούν εναέρια μέσα
TisimΒενη: Η παράσταση “Εκείνος και Εκείνος”στη Θεσσαλονίκη
Θερινές εκπτώσεις 2025: Πότε ξεκινούν
Συνάντηση Χατζηδάκη με τον πρωθυπουργό της Κίνας 
Font ResizerAa
Βεργίνα ΤηλεόρασηΒεργίνα Τηλεόραση
Search
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΕΚΠΟΜΠΕΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ακολουθησε μας
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
© 2024 Verginanews
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Εντυπωσιακός ο Άρης «σκόρπισε» 7-2 την Ξάνθη (video)

6 έτη ago
Κοινοποίηση
4 Λεπτά ελάχιστη ανάγνωση
Κοινοποίηση



Ο Άρης συνέτριψε με 7-2 την Ξάνθη στο Κλεάνθης Βικελίδης σε αγώνα της 30ης και τελευταίας αγωνιστικής της Super League. Ο αγώνας δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον για τις δύο ομάδες, αφού ο Άρης είχε εξασφαλίσει την 5η θέση και η Ξάνθη την παραμονή της. Τα τέρματα των γηπεδούχων σημείωσαν οι Γιουνές (27΄), Γκαρσία (33΄, 82΄), Ντιγκινί (69΄, 78΄), Κορχούτ (73΄) και Σιώπης (90+4΄ πέν.), ενώ για τους φιλοξενούμενους σκόραραν οι Κάστρο (15΄ πέν.) και Ντουρίτσκοβιτς (50΄)

Ο Σάββας Παντελίδης δεν είχε στη διάθεσή του τους Τόνσο και Βέλεθ, που αποθεραπεύτηκαν, αλλά όχι και τους τιμωρημένους Βαλεριάνο και Λάρσον. Για τους φιλοξενούμενους, ο Μίλαν Ράσταβατς, μετά από πολύ καιρό είχε στη διάθεσή του τους Φασίδη και Ντε Λούκας.
Ο Άρης μπήκε με μεγαλύτερο ενθουσιασμό στο παιχνίδι κι έχασε δύο καλές ευκαιρίες στο 9΄ με τον Φετφατζιδη (πλασέ στο αριστερό δοκάρι του Ζίβκοβιτς) και στο 10΄ με τον Γιουνές (σουτ που έδιωξε ο Ζίβκοβιτς σε κόρνερ), αλλά η Ξάνθη ήταν αυτή που κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ. Στο 14΄ ο Μπαριέντος ανατράπηκε από τον Ρόουζ μέσα στην περιοχή και ο Κάστρο που ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι έκανε το 0-1 για τους Ακρίτες.Ο Άρης πίεσε για την ισοφάριση και αφού έχασε δύο καλές ευκαιρίες στο 17΄ με τον Φετφατζίδη και στο 22΄ με τον Ντιγκινί τα σουτ των οποίων απέκρουσε ο Ζίβκοβιτς, κατάφερε να κάνει το 1-1 στο 27΄ με κεφαλιά του Γιουνές, έπειτα από απόκρουση του τερματοφύλακα της Ξάνθης σε εκτέλεση πέναλτι του Σιώπη, το οποίο κέρδισε ο Γκαρσία σε ανατροπή του από τον Μπαξεβανίδη.
Οι γηπεδούχοι δεν άργησαν να κάνουν δύο τα τέρματά τους, αφού πέντε λεπτά αργότερα (33΄) έκαναν το 2-1 με τον Γκαρσία, ο οποπίος μετά από φάση διαρκείας στην εστία της Ξάνθης, κατέβασε όμορφα την μπάλα και με σουτ την έστειλε στα δίχτυα.
Στο 2ο 45λεπτο η Ξάνθη κατέφερε να φθάσει στην ισοφάριση στο 50΄ με τον Ντουρίτσκοβιτς, ο οποίος έπιασε το σουτ μέσα από την περιοχή σε μεταβίβαση του Σιλά και νίκησε τον Κουέστα.
Ακολούθησε η επιθετική έκρηξη του Άρη, ο οποίος κατάφερε να σημειώσει πέντε ακόμη τέρματα. Στο 69΄ ο Ντιγκινί σκόραρε μετά από σέντρα του Γιουνές, ενώ στο 73΄ ο Κορχούτ έγραψε το 4-2 από νέα μεταβίβαση του Τυνήσιου.Στο 78΄ο Ντιγκινί σημείωσε το δεύτερο προσωπικό τέρμα στο ματς από κοντά μετά από σέντρα του Ματίγια, όπως και ο Γκαρσία στο 82΄ για να κάνει το 6-2. Στις καθυστερήσεις (90΄+4΄) η ομάδα του Παντελίδη έκανε επτά τα τέρματά της με τον Σιώπη που αυτή τη φορά ευστόχησε στο πένατι που κέρδισε η ομάδα του σε χέρι του Μπαξεβανίδη και σημείωσε μία από τις μεγαλύτερες νίκες της στην ιστορία της διοργανωσης.
Διαιτητής: Τάσης (Ηπείρου)Κίτρινες κάρτες: Ματίγια – Μπαριέντος Ακόστα
Άρης (Σάββας Παντελίδης): Κουέστα, Δεληζήσης, Ντιγκινί, Γκαρσία, Γιουνές (75΄ Τόνσο), Ματίγια, Τζανακάκης (58΄ Σόουζα), Φετφατζίδης (58΄ Μαρτίνες), Σιώπης, Κορχούτ, Ρόουζ.
Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Ντουρίτσκοβιτς (84΄ Φασίδης), Αλμέιδα, Μπαξεβανίδης, Κάστρο, Μπαριέντος Ακόστα, Κοβάσεβιτς, Ντίρεσταμ, Σιλά, Θυμιάνης (65΄ Ντε Λούκας), Αμορίμ (72΄ Καμαρά).
ΠΗΓΕΣ: ΕΡΤSPORTS HD, ΑΠΕ-ΜΠΕΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:ΆρηςΞάνθη
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Facebook Email Αντιγραφή συνδέσμου Εκτύπωση
Προηγούμενο άρθρο Νίκησε, αλλά δεν απέφυγε το μπαράζ παραμονής ο ΟΦΗ (video)
Επόμενο άρθρο Νίκησε 3-0 στη Λιβαδειά και «φουλάρει» για τον τελικό η ΑΕΚ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ζέττα Μακρή: Συνελήφθη γνωστός δημοσιογράφος – Φέρεται να εκβίαζε τη βουλευτή της ΝΔ.
4 ώρες ago
Ερντογάν: Περιμένω τα F-35 από τον Τραμπ – Χωρίς νόημα οι ελληνικές ανησυχίες
5 ώρες ago
ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ: Νέος εκπρόσωπος Τύπου ο Κ. Ζαχαριάδης -Τον Στ. Καλπάκη πρότεινε ο Φάμελλος για γραμματέα.
6 ώρες ago
Μαρινάκης: Η κυβέρνηση γνώριζε την παθογένεια του ΟΠΕΚΕΠΕ και την αντιμετώπισε -Δεν θα πληρώσουν οι πολίτες τον λογαριασμό
7 ώρες ago
Τσουκαλάς:Με το νέο εργασιακό ν/σ οι εργαζόμενοι στο μέλλον θα πάρουν συντάξεις-ψίχουλα
8 ώρες ago

Ακολουθήστε μας στα social media

Ακολουθήστε το verginanews.gr στο Instagram και το Facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι. Στο youtube μας μπορείτε να απολαύσετε όλες τις τελευταίες εκπομπές μας.
FacebookLike
XΑκολούθησε
InstagramΑκολούθησε
YoutubeSubscribe

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

Ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβας στη Βεργίνα τηλεόραση

Ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβας στη Βεργίνα τηλεόραση και στην εκπομπή "σχολιάζοντας την επικαιρότητα…

News Room

ΒΕΡΓΙΝΑ TV: Ο Στέφανος Κασσελάκης στην εκπομπή «Σχολιάζοντας την Επικαιρότητα»

Καλεσμένος στην εκπομπή του Στέργιου Καλόγηρου ο πρόεδρος του κόμματος «Κίνημα Δημοκρατίας», Στέφανος Κασσελάκης σε…

News Room

Ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Κώστας Καραγκούνης στη Βεργίνα τηλεόραση

Ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Κώστας Καραγκούνης στη Βεργίνα τηλεόραση και στην εκπομπή σχολιάζοντας…

News Room

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Euro 2004: Όταν η Ελλάδα τρέλανε τον ποδοσφαιρικό πλανήτη

News Room
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σοκ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Σκοτώθηκε ο άσος της Λίβερπουλ, Ντιόγκο Ζότα, σε τροχαίο

News Room
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ιστορική μέρα για τον Άρη: Επίσημα σε εποχή Σιάο, εγκρίθηκε ομόφωνα η μεταβίβαση μετοχών στη μαγική ατμόσφαιρα του Παλέ 

News Room
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΛΙΤΙΚΗ

604 συλλήψεις, 2.500 κάμερες, πρόστιμα 1,4 εκατ.: Ο απολογισμός των μέτρων για την οπαδική βία – «Νέα κουλτούρα στα γήπεδα»

News Room
Βεργίνα Τηλεόραση
Facebook Twitter Youtube Rss
Copyright © 2024 VerginaNews
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
adbanner
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?