Εκλογές στις 26 Μαΐου επιθυμεί ο Κυρ. Μητσοτάκης (video)

23

[ad_1]

Την ελπίδα πως οι βουλευτικές εκλογές θα λάβουν χώρα στις 26 Μαΐου εκφράζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Merkur του Μονάχου, όπου εξηγεί γιατί η Ελλάδα θα πρέπει να αποφύγει έναν παρατεταμένο προεκλογικό αγώνα, λέγοντας πως κάτι τέτοιο θα έβλαπτε την οικονομία και θα έστελνε λάθος μηνύματα στους επενδυτές.
Η συνέντευξη που δημοσιεύεται σήμερα Σάββατο στη γερμανική εφημερίδα, δόθηκε κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Μόναχο για την Ευρωπαϊκή Διάσκεψη και τη Διάσκεψη για την Ασφάλεια. Εκτός από τους λόγους που θα πρέπει να γίνουν εκλογές άμεσα, αναλύει και το σχέδιό του για την επίτευξη υψηλών ρυθμών ανάπτυξης της τάξης του 3,5-4% του ΑΕΠ, μετά, όπως λέει, από 4 χαμένα χρόνια για την Ελλάδα.
Ο κ. Μητσοτάκης, που καλεί τις γερμανικές επιχειρήσεις να επενδύσουν στην Ελλάδα, περιγράφει μια νέα δημοσιονομική πολιτική, με δραστική μείωση των φόρων και στέκεται ιδιαίτερα στην ανάγκη επιστροφής των 500.000 νέων που έφυγαν από την Ελλάδα.
Ερωτηθείς για τις «Πρέσπες», ο κ. Μητσοτάκης σημειώνει ότι παρ’ ότι οι διεθνείς συμφωνίες δεσμεύουν μια χώρα ο ίδιος θα επιμείνει «ώστε τα Σκόπια να μην εκμεταλλευτούν τις αρνητικές συνέπειες της συμφωνίας για την Ελλάδα».

Πηγή: ΕΡΤ1
Μοιράσου το άρθρο:

[ad_2]