«Ειρηνοδρομία 2019»: «Τρέχουμε για την ειρήνη, με τη φλόγα στην καρδιά»

[ad_1]

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων «Παναγούλεια 2019″ με κεντρικό μήνυμα «Δεν θα περάσει ο φασισμός» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Μαΐου, η «Ειρηνοδρομία 2019» στο Δήμο Αγίου Δημητρίου Αττικής.
Το μήνυμα της «Ειρηνοδρομίας 2019» είναι: «Τρέχουμε για την ειρήνη, με τη φλόγα στην καρδιά»
Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές: «Με τη συμπλήρωση των 43 χρόνων από τον τραγικό χαμό του αγωνιστή της Δημοκρατίας Αλέξανδρου Παναγούλη, ο Δήμος Αγ. Δημητρίου θα επιχειρήσει, για ακόμη μια χρονιά -όπως με συνέπεια κάνει τα τελευταία 38 χρόνια- να τιμήσει με σεβασμό και αγάπη τη μνήμη του σπουδαίου άνδρα.
Η Ειρηνοδρομία που διοργανώνεται από το Δήμο Αγ. Δημητρίου και τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού & Περιβάλλοντος σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, πραγματοποιείται κάθε χρόνο συμβολικά, την τελευταία ημέρα των Παναγουλείων.
Τα τελευταία πέντε χρόνια τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και υλοποιείται σε συνεργασία με το Σύλλογο κλασσικού αθλητισμού ΟΦΚΑ ΟΔΥΣΣΕΑΣ και το Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών».
 
Η Ειρηνοδρομία 2019 περιλαμβάνει αγώνες 10 χλμ., 5 χλμ. και 2,5 χλμ καθώς επίσης και τη διαδρομή ευαισθησίας 1.000μ ΑμεΑ. Οι αγωνιστικές διαδρομές είναι πιστοποιημένες και οι αγώνες έχουν την έγκριση του ΣΕΓΑΣ. Η ώρα εκκίνησης των αγώνων προγραμματίζεται στις 09:00, στις 12/05/19, ενώ έχει ανοίξει η διαδικασία εγγραφής για συμμετοχή.
 

 
Σχετικές ειδήσεις
«Παναγούλεια 2018» & Ειρηνοδρομία – Εκδηλώσεις στο Δήμο Αγ.Δημητρίου
Ειρηνοδρομία 2018! Τρέχουμε για την Ειρήνη, Ζωντανεύουμε την Ελπίδα!
«Τρέχουμε για την ειρήνη, ζωντανεύουμε την ελπίδα»
«Ειρηνοδρομία 2018» στη μνήμη του Αλέκου Παναγούλη
Στις 14 Μαΐου η Ειρηνοδρομία «Παναγούλεια 2017»
Μοιράσου το άρθρο:

[ad_2]