Εθνική ντροπή! Ο ΣΥΡΙΖΑ διαδήλωσε με τον Ισλαμοφασίστα ψευδομουφτή στην Ξάνθη!

14

Σιγή ιχθύος τηρεί η αξιωματική αντιπολίτευση για το “καπέλωμα” της χτεσινής συγκέντρωσης αλληλεγγύης στην Γάζα, που διοργανώθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία της Ξάνθης στην κεντρική πλατεία, από τον γνωστό ψευδομουφτή Αχμέτ Μέτε, ο οποίος μάλιστα εμφάνισε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook την συγκέντρωση, σαν διαδήλωση της «τουρκικής μειονότητας της Ξάνθης»!

Σε ανακοίνωση του ο ψευδομουφτής έγραψε: «Η “Πορεία υποστήριξης της Παλαιστίνης” διοργανώθηκε υπό την ηγεσία του “μουφτή Ξάνθης” Αχμέτ Μετέ και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζεϊμπέκ. Ο δήμαρχος Mustafçova Rıdvan Deli Hüseyin, ο δήμαρχος Yassıköy Önder Mümin, ο πρώην αναπληρωτής Ahmet Haciosman, ο αναπληρωτής υποψήφιος Rodop Özgür Ferhat και συμμετείχαν εκπρόσωποι πολλών σημαντικών θεσμών και οργανισμών των μειονοτήτων μας. Καταδικάστηκε η επίθεση του ισραηλινού κράτους στο τέμενος Αλ Άκσα και τη Γάζα, με πορεία και συνθήματα».
Μάλιστα ο ψευδομουφτής δεν αρκέστηκε να εμφανιστεί ως συνδιοργανωτής της διαδήλωσης από κοινού με τον τοπικό μουσουλμάνο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά φωτογραφήθηκε και με τον Χουσεΐν Ζεϊμπέκ. Η φωτογραφία έχει περίοπτη θέση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, όπου ανέβασε και άλλες φωτογραφίες από την συμμετοχή του στην εκδήλωση.