Διευκρινίσεις Γιαννούλη για τη δήλωση περί μπάρμπεκιου

74

Διευκρινίσεις σχετικά με την κόντρα που ξέσπασε στη Βουλή μεταξύ του ιδίου και του βουλευτή της ΝΔ, Κωνσταντίνου Κυρανάκη, για τη διαμαρτυρία που προγραμματίζουν την Κυριακή 10 Νοεμβρίου έξω από το πρώην στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου στα Διαβατά οι «Ενωμένοι Μακεδόνες κατά των μεταναστών, με «μπάρμπεκιου με χοιρινό και άφθονο αλκοόλ», έδωσε ο Χρήστος Γιαννούλης.

Μιλώντας στην εκπομπή One Line, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως «χρειαζόταν λίγα μόλις λεπτά ρεπορτάζ για να καταλάβει κάποιος ότι εγώ δεν ζητώ από τον κ. Τσιάρα να επιβάλλει ποινές σε όσους ψήνουν χοιρινό ή πίνουν μπύρες στην Ελλάδα, όπως κυνικά, χυδαία και φασιστικά διαστρέβλωσαν ο κ. Κυρανάκης και ο κ. Πλεύρης».

Σύμφωνα με τον κ. Γιαννούλη, «ο υπουργός Δικαιοσύνης, όταν μιλούσα για σαδισμό αυτών των αχρείων που την Κυριακή διοργανώνουν μπάρμπεκιου πάρτι, κουνούσε καταφατικά και επαινετικά το κεφάλι του, όπως και η πλειοψηφία της αίθουσας στη Βουλή».

Στο πλαίσιο αυτό ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αποκάλεσε ως «φωστήρες της ακροδεξιάς» του κ.κ. Κυρανάκη και Πλεύρη, υποστηρίζοντας πως οι δηλώσεις του αφορούσαν μια χούφτα ακροδεξιών που διοργανώνει μπάρμπεκιου με τίτλο «κατά των λαθρομεταναστών με χοιρινό και αλκοόλ» γνωρίζοντας ότι η κουλτούρα τους δεν το επιτρέπει.

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν μας ενδιαφέρει η κουλτούρα κανενός που έρχονται στην χώρα μας!!! Να μάθουν να σέβονται τα ήθη, έθιμα, παραδόσεις και διατροφικές συνήθειες μας…… Όπως σεβόμαστε κι εμείς όταν πάμε σε ξένη χώρα!!
    Φτάνουν τέτοιου είδους γελοίες δηλώσεις, αρκετά μας εξεφτελίσατε όλοι εσείς οι ανθελληνες, μπορείτε να φύγετε από την Ελλάδα μας!! Με μεγάλη μας χαρά θα σας αποχαιρετήσουμε……

  2. μια προδοτης, μια μαλακας μια αριστερός χαφιες…… μαζευτήκαν πολλα…..!!!! το κακό που μας έχετε κάνει να το βρειτε στα σπίτια σας…… τοτε θα καταλάβετε πως καταστρέψατε καθίκια την ΕΛΛΑΔΑ……!!!!