Διαψεύδει η ΑΕΚ για Αραούχο, «πάγωσε» του Ματσίς

28

[ad_1]

Συνεχίζουν τα ισπανικά ΜΜΕ τις αναφορές που συνδέουν την ΑΕΚ με τον Σέρχιο Αραούχο, συνεχίζει κι η ΑΕΚ να απαντά με τον ίδιο τρόπο: ουδεμία εξέλιξη! Σήμερα το φως της δημοσιότητας είδαν –μέσω Ισπανίας- σενάρια που κάνουν λόγο για αγορά των δικαιωμάτων του «Τσίνο» από τη Λας Πάλμας, κοστολογώντας μάλιστα το εγχείρημα σε ένα λογικό ποσό της τάξης των 3.000.000 ευρώ για το 40%. Αυτό, όμως, που προκύπτει από την ΑΕΚ, είναι ότι δεν υπάρχει ούτε πρόταση, ούτε διαπραγμάτευση, ούτε συζήτηση με τη διοίκηση της Λας Πάλμας για τον Αραούχο στη δεδομένη χρονική στιγμή.
Αντίθετα υπήρξε εξέλιξη, αρνητική, στην υπόθεση του Ντάρβιν Ματσίς. Οι εκπρόσωποι του 26χρονου εξτρέμ διεμήνυσαν ότι «επιθυμία του παίκτη είναι να συνεχίσει την καριέρα του στην Ισπανία και δεν σκέφτεται καθόλου το ενδεχόμενο να παίξει στην Ελλάδα». Έτσι, υπάρχει προς το παρόν ένα «πισωγύρισμα», αλλά ούτως ή άλλως η περίπτωση αυτή θα απασχολούσε την Ενωση περίπου σε ένα μήνα. Ο Ματσίς ανήκει στην Ουντινέζε, αγωνίζεται ως δανεικός στην Καντίθ και το τέλος της Segunda Division αργεί ακόμα. Ανάλογα με την πορεία της ομάδας του και τις εναλλακτικές που θα παρουσιαστούν, ίσως προκύψει… αναθέρμανση.
Τέλος, όσον αφορά τον Βράνιες, από την ΑΕΚ αναμένουν ότι η Αντερλεχτ θα ξεκαθαρίσει άμεσα τις προθέσεις της, είτε θετικά, είτε αρνητικά. Στη δεύτερη περίπτωση, υπάρχουν ήδη εναλλακτικές λύσεις για το κέντρο της άμυνας.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

[ad_2]