ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ Ο π. ΑΝ. ΥΠΟΥΡΓΟΣ Δ. ΜΑΡΔΑΣ

ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ
Ο π. ΑΝ. ΥΠΟΥΡΓΟΣ Δ. ΜΑΡΔΑΣ
ΤΑΣΣΕΤΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΝΟΝΕΣ
ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΚΙΝΑΛ

Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο επιστροφής του στο ΠΑΣΟΚ ο καθ. Οικονομικών ΑΠΘ και πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μάρδας μιλώντας στην εκπομπή «ΤΑ ΛΕΜΕ» στη ΒΕΡΓΙΝΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ και στη δημοσιογράφο Χριστίνα Τσόρμπα σημειώνοντας βέβαια πως δεν έχει τέτοια σκέψη, ταυτόχρονα όμως τονίζοντας πως «δεν αποκλείεται το οτιδήποτε στο χώρο της κεντροαριστεράς»
Ένας πολίτης «αλλά κι ένας πολιτικός μπορεί να βρεθεί από το ΠΑΣΟΚ στο ΣΥΡΙΖΑ και αντίστροφα καθώς βρίσκεται σε έναν ευρύτερο χώρο που μιλάει την ίδια γλώσσα περίπου» σημείωσε ο κ. Μάρδας, αναφερόμενος στο σενάριο «επαναπατρισμού» ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ που πήγαν τα προηγούμενα χρόνια στο ΣΥΡΙΖΑ.
Την ίδια ώρα ο ίδιος τάσσεται υπέρ της εκλογής προέδρου μέσα από ανοιχτή διαδικασία όπως στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ, σημειώνοντας βέβαια πως αυτό πρέπει να συμβαίνει με κάποιους κανόνες, ώστε να μη μπορεί «ένα άσχετο κόμμα να στείλει π.χ. 2.000 στελέχη του την τελευταία στιγμή και να επηρεάσει το αποτέλεσμα» κάτι που ο κ. Μάρδας δεν απέκλεισε ότι έγινε και στις εκλογές της Κυριακής, τονίζοντας πως «υπεισέρχονται μεγάλα ερωτηματικά» σχετικά με το ποιοι ψήφισαν.