Γραικός-δολοφονία: Η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε στη δημοσιότητα όλες τις λεπτομέρειες

45

Γραικός-δολοφονία: Η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε στη δημοσιότητα όλες τις λεπτομέρειες

Η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε στη δημοσιότητα όλες τις λεπτομέρειες από το έγκλημα που συγκλονίζει το πανελλήνιο

Για την υπόθεση της δολοφονίας του επιχειρηματία Δημήτρη Γραικού, μίλησε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας. Αναφέρθηκε στο πώς οι Αρχές αφού… έφαγαν τον τόπο ψάχνοντας το αυτοκίνητο σε, ποτάμια, θάλασσες, χωράφια, μάντρες, ανακυκλώσεις κι άλλα παρεμφερή σημεία, ζήτησαν την συνεισφορά του ΑΠΘ και έβγαλαν… λαβράκι.

«Η υπόθεση δεν έκλεισε ποτέ. Είχε υποβληθεί το υλικό στην εισαγγελία και την υπόθεση την χειρίστηκε η εισαγγελία» είπε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας. «Στο σημείο δεν φαίνεται να υπάρχει άλλος εμπλεκόμενος», πρόσθεσε. Για το πώς ο δράστης έθαψε το θύμα είπε: «Άνοιξε στο σημείο μια τρύπα με το σκαπτικό μηχάνημα, έριξε το αμάξι με τον ουρανό προς τα κάτω, έριξε χώμα και πολύ μεγάλο όγκο από ακαθαρσίες».

Για τα κίνητρα του δράστη είπε: «Φαίνεται ότι υπήρχαν οικονομικές διαφορές. Δεν έχει απολογηθεί ακόμα ο δράστης ενώπιον της τακτικής ανακρίτριας, οπότε δεν μπορούμε να δώσουμε άλλα στοιχεία ακόμα». Για το πώς τον σκότωσε ξεκαθάρισε ότι: «Δεν χρησιμοποιήθηκε κάποιο αντικείμενο για τη δολοφονία του».

Το συμβάν έλαβε χώρα κατόπιν ραντεβού. «Είχαν συναντηθεί στον στάβλο. Πήγε πρώτα το θύμα κι όταν ο δράστης πήγε τον βρήκε εκεί. Το θύμα είχε πουλήσει στον δράστη κάποια από τα ζώα που είχε στον στάβλο του. Φέρεται ότι είχε εξοφληθεί. Όλα έγιναν για οικονομικές διαφορές».