Γεύματα αγάπης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη (video)

18

[ad_1]

Γιορτινό τραπέζι με περισσότερες από 1.100 μερίδες για άστεγους και άπορους συμπολίτες μας έστησε ο δήμος Αθηναίων, στο κλειστό γυμναστήριο του Ρουφ. Στο Πεδίον του Άρεως, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Υπαιθρίων Εμπόρων διοργανώνει πασχαλινό τραπέζι για όποιον βρεθεί στο Πασχαλινό χωριό.
Εκεί βρέθηκε και η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου. «Αισθανόμαστε σήμερα όλες και όλοι πολύ περήφανοι που γιορτάζουμε το οικουμενικό μήνυμα της Ορθοδοξίας, το Πάσχα των Ελλήνων, εδώ στο καταπράσινο Πεδίον του Άρεως, που είναι ανοιχτό στους πολίτες και ασφαλές. Εύχομαι από του χρόνου να είναι αυτονόητο ότι το Πεδίον του Άρεως θα είναι ανοιχτό και ασφαλές για όλους και όλες μας και το Πάσχα» είπε.

Πασχαλινό εορταστικό γεύμα παρέθεσε σήμερα, Κυριακή του Πάσχα σε 500 άστεγους και άπορους πολίτες ο Δήμος Θεσσαλονίκης.
Το γεύμα δόθηκε στην αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων “ Μ. Αναγνωστάκης” του Δημαρχείου και στον εξωτερικό χώρο του σε εορταστικό περιβάλλον με ψυχαγωγικό πρόγραμμα.
Στο μεταξύ, σε μία προσπάθεια να στηρίξει κοινωνικά ευάλωτες ομάδες, ο Δήμος Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε διανομή προϊόντων από δωρεές φορέων και επιχειρήσεων τροφίμων σε δικαιούχους όπως επίσης παιχνιδιών ρούχων, λαμπάδων και παπουτσιών τα οποία διατέθηκαν σε παιδιά που προέρχονται από άπορες οικογένειες εγγεγραμμένες στο κοινωνικό μητρώο του Δήμου.
ΠΗΓΗ:ΕΡΤ, ΑΠΕ/Ρεπορτάζ: Μαρία Μαγκλάρα
Μοιράσου το άρθρο:

[ad_2]