Βολές κατά Στουρνάρα από τον Π. Πολάκη που μίλησε στην ΕΡΤ

[ad_1]

Βολές κατά του Γιάννη Στουρνάρα εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης μιλώντας στην ΕΡΤ. Ο Αναπληρωτής υπουργός συνέδεσε το θόρυβο για το δάνειο των 100.000 ευρώπου πήρε από την Attica Bank με τις αποκαλύψεις του για τη Novartis και το ΚΕΕΛΠΝΟ και άφησε σαφέστατες αιχμές κατά της συζύγου του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας.
«Είμαι καθαρός δεν φοβάμαι», είπε ο κ. Πολάκης και σημείωσε ότι από τα 340 δισεκατομμύρια ευρώ του δημοσίου χρέους, τα 85 προήλθαν από τις υπερτιμολογήσεις φαρμάκων. «Από που κι ως που είναι «θεσμική εκτροπή» ένας άνθρωπος που τον έχουν κατακρεουργήσει επί 3 μέρες τα ΜΜΕ να μην πάρει τηλέφωνο τον τραπεζίτη και να ζητήσει έλεγχο και ευαισθησία και για άλλα δάνεια;» είπε ο κ. Πολάκης. Υποστήριξε μάλιστα ότι «πρώτη φορά ήταν που μίλησα με τον κ. Στουρνάρα. Μια φορά τον είχα δει στη γιορτή για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, δεν είχαμε μιλήσει».
Σε σχέση με το δάνειο που πήρε, διερωτήθηκε: Να ζητήσω και συγνώμη που δεν βρήκα τα λεφτά αλλιώς και πήγα και έβαλα υποθήκη περιουσιακά μου στοιχεία;Για τα περί ηχογραφήσεως της συνομιλίας του με τον Γιάννη Στουρνάρα ο κ. Πολάκης σημείωσε: «Έχω εξαιρετικό μνημονικό. Δεν ήταν ηχογραφημένη η μεταφορά της συνομιλίας που είχαμε».
Μοιράσου το άρθρο:

[ad_2]