Βερολίνο: Καλύτερη Υπουργός Τουρισμού παγκοσμίως η Έλενα Κουντουρά (video)

[ad_1]

Με το βραβείο της καλύτερης Υπουργού Τουρισμού παγκοσμίως βραβεύτηκε η Υπουργός Τουρισμού,  Έλενα Κουντουρά, στον καταξιωμένο διεθνή θεσμό PAΤWA International Awards που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο στο πλαίσιο της κορυφαίας διεθνής έκθεσης τουρισμού ITB.

Από τη βράβευση μου στο Βερολίνο στα IIPTI Global Awards for Empowered Women in Tourism “Celebrating Her”, για την επιτυχημένη τουριστική στρατηγική της Ελλάδας. Το βραβείο “Tourism Strategy & Resilience” μου απένειμε η Πρώτη Κυρία της Ισλανδίας, Eliza Jean Reid pic.twitter.com/V1SwH7P3m4
— Elena Kountoura (@ElenaKountoura) March 8, 2019

Τα PAΤWA International Awards απονέμονται κάθε χρόνο από την Ένωση Ταξιδιωτικών Συντακτών Ασίας -Ειρηνικού (PATWA)την τελευταία εικοσαετία στην παγκόσμια ταξιδιωτική βιομηχανίακαι για πρώτη φορά η Ελλάδα ήταν υποψήφια και απέσπασε τρία βραβεία στον σημαντικό αυτό θεσμό.
Συγκεκριμένα, η Υπουργός τιμήθηκε για το έργο της στον τουρισμό με την υψηλότερη διάκριση των PAΤWA International Awards του καλύτερου Υπουργού Τουρισμού παγκοσμίως. Το βραβείο απένειμε στην κα Κουντουρά ο τέως Γενικός Γραμματέας του Παγκοσμίου Οργανισμού Τουρισμού των Ηνωμένων Εθνών, κ. TalebRifai, ο οποίος εξήρε το έργο της Υπουργού και τις μεγάλες επιτυχίες που απέδωσε η στρατηγική της την τελευταία τετραετία με συνεχόμενα ιστορικά ρεκόρ για τον ελληνικό τουρισμό.
Η κα Κουντουρά παρέλαβε ακόμη για την Ελλάδα το βραβείο του καλύτερου προορισμού αναψυχής παγκοσμίως της PATWA“Best LeisureDestination” για το 2019.

Από την απονομή του βραβείου “Woman Αchiever”, που με τίμησε το Ινστιτούτο Γυναικών Νότιας Ασίας (ISAW) ως κορυφαία γυναίκα-ηγέτης στην ανάπτυξη του παγκόσμιου τουρισμού και για την έντονη κοινωνική μου δράση σε θέματα γυναικών και παιδιών. pic.twitter.com/Oqpz9cIpw9
— Elena Kountoura (@ElenaKountoura) March 8, 2019

Ενώ, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας η Υπουργός τιμήθηκε στο πλαίσιο των PAΤWA International Awards απότο Ινστιτούτο Γυναικών της Νότιας Ασίας (ISAW), με το βραβείο «WomanΑchiever»,ως κορυφαία γυναίκα-ηγέτης στην ανάπτυξη του παγκόσμιου τουρισμού και για την έντονη κοινωνική της δράση σε θέματα γυναικών και παιδιών.Επίσης, νωρίτερα παρέλαβε από την Πρώτη Κυρία της Ισλανδίας, κα ElizaJeanReid, σε ξεχωριστή τελετή των IIPTI Global Awards for EmpoweredWomen in Tourism «CelebratingHer», το βραβείο του Διεθνούς Ινστιτούτου για την Ειρήνη μέσω του Τουρισμού (IIPTI) “TourismStrategy & Resilience” για την επιτυχημένη τουριστική στρατηγική της Ελλαδας.
Πηγή:ΕΡΤ
Μοιράσου το άρθρο:

[ad_2]