ΒΕΡΓΙΝΑ TV: Πανελλαδική Δημοσκόπηση-17,1 ΜΟΝΑΔΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΝΔ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΨΗΦΟΥ

Νέα πανελλαδική δημοσκόπηση από την Βεργίνα τηλεόραση.Προβάδισμα ΝΔ- Τι λένε οι πολίτες για την πανδημία, τα ελληνοτουρκικά,τη νέα χρονιά.

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑ TV
Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΤΟ ΟΤΙ «ΧΑΘΗΚΑΜΕ» ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ, Η ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΗ ΕΠΙΠΤΩΣΗ
Ο ΦΟΒΟΣ ΤΟΥ COVID «ΟΔΗΓΕΙ» ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ: 72% ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΣΟ ΚΡΑΤΑ Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ
ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΩΝ ΕΝΤΑΞΙΑΚΩΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΕ ΘΕΛΕΙ ΤΟ 76% ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 2021
ΣΤΑΘΕΡΗ ΥΠΕΡΟΧΗ ΤΗΣ ΝΔ- 17.1 ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ Η ΝΔ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ

Σε κρίσιμα ερωτήματα σχετικά με την πανδημία και τη διαχείρισή της από την κυβέρνηση, τις επιπτώσεις της στη ζωή μας, τα μέτρα του lockdown που προκαλούν περισσότερη δυσφορία, το πώς βλέπουν οι πολίτες τη χρονιά που έρχεται και βέβαια σχετικά με την πρόθεση ψήφου, απαντά η νέα Πανελλαδική Δημοσκόπηση που διενήργησε (το διάστημα 26 Νοεμβρίου έως 2 Δεκεμβρίου) για τη ΒΕΡΓΙΝΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ η INTERVIEW, με την υπογραφή του Δημήτρη Βασιλειάδη.
Τα εντυπωσιακά ευρήματα της δημοσκόπησης που παρουσιάστηκαν στην εκπομπή «Σχολιάζοντας την Επικαιρότητα» με το δημοσιογράφο Στέργιο Καλόγηρο δείχνουν ότι ένας στους δύο πολίτες (ποσοστό 52%), είναι ικανοποιημένος από τη διαχείριση της κυβέρνησης όσον αφορά στην πανδημία, ενώ το κλείσιμο της αγοράς (55%) και η απαγόρευση μετακινήσεων εκτός νομού (48%) προκαλούν τη μεγαλύτερη δυσφορία από τα υφιστάμενα μέτρα του Lockdown. Την ίδια ώρα ποσοστό 72% των πολιτών συμφωνεί ότι τα μέτρα πρέπει να υπάρχουν όσο κρατάει η πανδημία. Το γεγονός ότι οι πολίτες δεν βλέπουν τους φίλους και συγγενείς τους (65%) ενώ έχει μειωθεί το εισόδημά τους (48%) κι έχει χαλάσει η ψυχολογία τους (35%) εκτιμώνται ως οι πιο σοβαρές επιπτώσεις της πανδημίας. 53% των ερωτηθέντων φαίνεται πως ανησυχεί περισσότερο για τον Κορονοϊό παρά για την οικονομία, ενώ 48% εμφανίζεται αισιόδοξο για τη χρονιά που έρχεται. Σχετικά με την Τουρκία και τις ενταξιακές της διαπραγματεύσεις με την ΕΕ, η συντριπτική πλειοψηφία (76%) εκτιμά ότι πρέπει να διακοπούν.

ΟΙ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ
Πρώτοι σε αποτελεσματικότητα είναι οι εξής 6 βουλευτές: Βασίλης Κικίλιας (6.4), Τ. Θεοδωρικάκος (6.3), Άδωνις Γεωργιάδης (6.2), Κ. Χατζηδάκης (6.1), Μ. Βορίδης (5.9) και Χ. Σταϊκούρας (5.6)
Σταθερή υπεροχή της ΝΔ
Σύμφωνα με την αξιολόγηση των πολιτών και την καταγραφή των απόψεών τους η συντριπτική πλειοψηφία του 39,1% εμπιστεύεται την Κυβέρνηση Μητσοτάκη και θα την ψήφιζε εάν την ερχόμενη Κυριακή είχαμε εκλογές. Με διαφορά 17,1% από τη ΝΔ, τον ΣΥΡΙΖΑ εμπιστεύεται το 22%.
Συγκεκριμένα στην πρόθεση ψήφου:
ΝΔ 39.1%
ΣΥΡΙΖΑ 22.0%
ΚΙΝΑΛ 6.9%
ΚΚΕ 4.7%
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ 5.1%
ΜεΡΑ25 2.7%
ΑΛΛΟ 6.1%
ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ 11.0%
ΑΚΥΡΟ/ΛΕΥΚΟ 2.4%
Επισυνάπτονται τα στοιχεία όλης της δημοσκόπησης στο βίντεο