Δευτέρα, 7 Ιούλ 2025
Βεργίνα Τηλεόραση
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΕΚΠΟΜΠΕΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ρoή Ειδήσεων
Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα: Τα ποσά και οι δικαιούχοι
Χατζηδάκης για 24ωρη λειτουργία μετρό, τραμ, λεωφορείων: Κάποτε προξενούσε αντιδράσεις, τώρα θεωρείται επιτέλους αυτονόητο
Συνάντηση Γεραπετρίτη – Χαφτάρ: «Φιλικές σχέσεις, μας συνδέει η προσήλωση στο Διεθνές Δίκαιο»
Κυρανάκης για τη βραδινή λειτουργία των ΜΜΜ: Δεκάδες χιλιάδες νέοι γύρισαν σπίτι τους με ασφάλεια
Σκρέκας για ΟΠΕΚΕΠΕ: Κανείς δεν θα ξεφύγει από την τσιμπίδα του νόμου
Συντάξεις Αυγούστου 2025: Οι ημερομηνίες πληρωμής 
Έρχεται ανασχηματισμός στους γενικούς γραμματείς
Θερινές εκπτώσεις 2025: Πότε ξεκινούν 
Μητσοτάκης: Θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος της τετραετίας
Στη Λιβύη σήμερα ο Γεραπετρίτης: Κρίσιμες επαφές για ΑΟΖ και διμερείς σχέσεις
Font ResizerAa
Βεργίνα ΤηλεόρασηΒεργίνα Τηλεόραση
Search
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΕΚΠΟΜΠΕΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ακολουθησε μας
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
© 2024 Verginanews
ΕΛΛΑΔΑ

Βασίλης Καλογήρου: Οι καταθέσεις της μητέρας και του θείου για την πιθανότητα εγκληματικής ενέργειας

4 μήνες ago
Κοινοποίηση
4 Λεπτά ελάχιστη ανάγνωση
Κοινοποίηση


Νέος κύκλος καταθέσεων ξεκινά από σήμερα (24/02), σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση θανάτου του 39χρονου Βασίλη Καλογήρου, η σορός του οποίου, εντοπίστηκε 50 ημέρες μετά την εξαφάνισή του, σε λόφο στην Περαχώρα Τυρνάβου.

Η μητέρα του Βασίλη Καλογήρου, Εισαγγελέας Σοφία Αποστολάκη, ο πατέρας του και ο θείος του αναμένεται να καταθέσουν σήμερα το πρωί, εκτός απροόπτου, στον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας, Απόστολο Τζαμαλή.

Η κλήση τους έγινε μετά την επείγουσα προκαταρκτική εξέταση που παρήγγειλε η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για τις δημόσιες υπόνοιες ότι ο θάνατος του Βασίλη Καλογήρου είναι εγκληματική ενέργεια. Μάλιστα, στην παραγγελία αναφέρεται ότι ζητείται να κατονομαστούν πρόσωπο ή πρόσωπα που θεωρούνται υπαίτια για τον θάνατο, καθώς και να προσκομιστούν αποδεικτικά στοιχεία.

Παράλληλα, στην Αστυνομία έχουν κληθεί οκτώ εργαζόμενοι στις γεωτρήσεις κοντά στο λόφο του Τυρνάβου. Αρχικά οι αστυνομικοί ζήτησαν τις βάρδιες όλων όσοι εργάστηκαν από 30 Δεκεμβρίου στην περιοχή. Οι υπεύθυνοι διαπίστωσαν ότι εργασίες γίνονταν από 10 Ιανουαρίου ως και 12 Φεβρουαρίου και αφορούσαν δύο γεωτρήσεις, τη Γ4 και τη Γ5 που βρίσκονται σε απόσταση 250 μέτρων από το σημείο που εντοπίστηκε νεκρός ο 39χρονος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, οι εργαζόμενοι όλο αυτό το διάστημα δεν παρατήρησαν κάτι ύποπτο, ενώ οι γεωτρήσεις, αν και είναι σε πολύ κοντινό μέρος από το σημείο που εντοπίστηκε νεκρός, δεν το βλέπουν σε ευθεία γραμμή.

Τα μέχρι τώρα στοιχεία

Οι αναλύσεις των εγκληματολογικών εργαστηρίων της Ελληνικής Αστυνομίας δεν έχουν δείξει ίχνη από ξένο DNA στα νύχια του, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την πρώτη φάση της τοξικολογικής εξέτασης βρέθηκαν ίχνη φαρμακευτικής ουσίας, κάτι που αναμένεται να διασταυρωθεί με τον ιατρικό φάκελο του 39χρονου (ιατρικό ιστορικό και τυχόν φαρμακευτική αγωγή που λάμβανε), ο οποίος έχει ζητηθεί από τις αρμόδιες αρχές προκειμένου να διαπιστωθεί εάν και τι ρόλο μπορεί να έπαιξε στην κατάληξή του.

Η περίπτωση ασφυκτικού θανάτου με στραγγαλισμό, που άφησε ανοικτό η ιατροδικαστική εξέταση, είναι κάτι που θα πρέπει να απαντηθεί από τις εξετάσεις, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, λείπει τμήμα του υοειδούς οστού, χωρίς να μπορεί να διευκρινιστεί προς το παρόν εάν πρόκειται για μεταθανάτιο τραύμα που προκλήθηκε από άγρια ζώα ή όχι. Υπενθυμίζεται πως η οικογένεια του Βασίλη Καλογήρου έχει αφήσει ανοιχτά υπόνοιες για εγκληματική ενέργεια.

Λόγω του ότι δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, η υπόθεση του Βασίλη Καλογήρου έχει ζητηθεί να τεθεί σε προτεραιότητα όσον αφορά την ολοκλήρωση τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων, και για τον λόγο αυτόν δεν αποκλείεται μέσα στις πρώτες δέκα με δεκαπέντε ημέρες του Μαρτίου οι αρμόδιες αρχές να έχουν το τελικό πόρισμα.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:SliderΒασίλης ΚαλογήρουΕξαφάνισηΘάνατος
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Facebook Email Αντιγραφή συνδέσμου Εκτύπωση
Προηγούμενο άρθρο Αστέρας AKTOR-ΑΕΚ 0-3: Το έκανε να φαίνεται εύκολο η Ένωση στο δεύτερο ημίχρονο και τώρα Ολυμπιακός… εις διπλούν
Επόμενο άρθρο ΑΕΛ: «Τριτοκοσμικές καταστάσεις στο Καυτανζόγλειο, στη φιέστα της ανόδου στις 29 Μαρτίου θα διδάξουμε τι σημαίνει πραγματική ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα: Τα ποσά και οι δικαιούχοι
5 ώρες ago
Χατζηδάκης για 24ωρη λειτουργία μετρό, τραμ, λεωφορείων: Κάποτε προξενούσε αντιδράσεις, τώρα θεωρείται επιτέλους αυτονόητο
6 ώρες ago
Συνάντηση Γεραπετρίτη – Χαφτάρ: «Φιλικές σχέσεις, μας συνδέει η προσήλωση στο Διεθνές Δίκαιο»
8 ώρες ago
Κυρανάκης για τη βραδινή λειτουργία των ΜΜΜ: Δεκάδες χιλιάδες νέοι γύρισαν σπίτι τους με ασφάλεια
9 ώρες ago
Σκρέκας για ΟΠΕΚΕΠΕ: Κανείς δεν θα ξεφύγει από την τσιμπίδα του νόμου
10 ώρες ago

Ακολουθήστε μας στα social media

Ακολουθήστε το verginanews.gr στο Instagram και το Facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι. Στο youtube μας μπορείτε να απολαύσετε όλες τις τελευταίες εκπομπές μας.
FacebookLike
XΑκολούθησε
InstagramΑκολούθησε
YoutubeSubscribe

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

Ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβας στη Βεργίνα τηλεόραση

Ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβας στη Βεργίνα τηλεόραση και στην εκπομπή "σχολιάζοντας την επικαιρότητα…

News Room

ΒΕΡΓΙΝΑ TV: Ο Στέφανος Κασσελάκης στην εκπομπή «Σχολιάζοντας την Επικαιρότητα»

Καλεσμένος στην εκπομπή του Στέργιου Καλόγηρου ο πρόεδρος του κόμματος «Κίνημα Δημοκρατίας», Στέφανος Κασσελάκης σε…

News Room

Ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Κώστας Καραγκούνης στη Βεργίνα τηλεόραση

Ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Κώστας Καραγκούνης στη Βεργίνα τηλεόραση και στην εκπομπή σχολιάζοντας…

News Room

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Συντάξεις Αυγούστου 2025: Οι ημερομηνίες πληρωμής 

News Room
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έρχεται ανασχηματισμός στους γενικούς γραμματείς

News Room
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Θερινές εκπτώσεις 2025: Πότε ξεκινούν 

News Room
ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στη Λιβύη σήμερα ο Γεραπετρίτης: Κρίσιμες επαφές για ΑΟΖ και διμερείς σχέσεις

News Room
Βεργίνα Τηλεόραση
Facebook Twitter Youtube Rss
Copyright © 2024 VerginaNews
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
adbanner
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?