Αποχώρησε έξαλλος ο Γιαννακόπουλος από τη σύσκεψη – Βασιλειάδης: «Να βρούμε λύσεις και να τραβήξουμε μπροστά»

[ad_1]

Άναψαν τα αίματα στην εν εξελίξει συνάντηση του υφυπουργού Αθλητισμού με τους αρμόδιους φορείς του μπάσκετ. Στις 22:30 ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποχώρησε έξαλλος από την αίθουσα, με τον «ισχυρό άνδρα» της ΚΑΕ Παναθηναϊκός να καταγγέλει ότι τον απείλησε ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος Σκινδήλιας, και εν συνεχεία τον απώθησε ο ιδιοκτήτης της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ, Γιώργος Αγγελόπουλος, με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, να μην κάνει κάτι.Στη συνέχεια, η ΚΑΕ Ολυμπιακός κατήγγειλε πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έφτυσε τον Γιώργο Σκινδήλια. Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν την σύσκεψη, ο υφυπουργός Αθλητισμού είχε στείλει μήνυμα και προειδοποίηση ότι «όποιος φύγει αναλαμβάνει και την ευθύνη».
Γ.Βασιλειάδης: «Να βρούμε λύσεις και να τραβήξουμε μπροστά»
Ο υφυπουργός αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης μαζί με τον ΓΓΑ Ιούλιο Συναδινό υποδέχθηκαν τους εκπροσώπους του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και των φορέων, ΕΣΑΚΕ και ΕΟΚ. Μόλις κάθισαν οι αδελφοί Αγγελόπουλοι υπήρξε μία μικρή ένταση μετά από ερώτηση τους για την απουσία του προέδρου της ΕΟΚ από τη σύσκεψη, Γιώργου Βασιλακόπουλου. Τότε ο αντιπρόεδρος της ΕΟΚ, Ανδρέας Γκολέμης, είπε: «Μα είμαι εγώ εδώ. Στην επόμενη σύσκεψη θα είναι και ο πρόεδρος, αν και δεν χρειάζεται», για να συνεχίσουν οι «ισχυροί άνδρες» του Ολυμπιακού: «Έτσι νομίζετε, ότι δεν χρειάζεται;».
Με την είσοδο των εκπροσώπων Τύπου στην αίθουσα για να τραβήξουν φωτογραφίες, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε το εξής σχόλιο χαριτολογώντας: «Πουλάμε περισσότερο εμείς από τον Σπανούλη και τον Καλάθη;».Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο Γιώργος Βασιλειάδης, ο οποίος ρώτησε απευθυνόμενος προς τους δημοσιογράφους: «Ποιος έκανε το σχόλιο για τον Σπανούλη σήμερα ο ΛεΜπρον Τζέιμς;», για να λάβει την απάντηση: «Οχι, ο Κόμπι Μπράιαντ». «Είπε μόνο για τον Σπανούλη ή και για τον Διαμαντίδη» αναρωτήθηκε ο κυβερνητικός παράγοντας και πρόσθεσε με νόημα: «Αυτό που θέλω να πω είναι πως η δήλωση του Κόμπι Μπράιαντ για την αξία του Σπανούλη και του Διαμαντίδη δείχνει και την ποιότητα των παικτών και του ελληνικού μπάσκετ και νομίζω ότι μας επιτάσσει να βρούμε λύσεις για να ηρεμήσουμε και να τραβήξουμε μπροστά».Εν συνεχεία οι εκπρόσωποι Τύπου αποχώρησαν.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI

[ad_2]