ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΪΝΤΕΝ! – ΠΩΣ ΤΟΝ ΓΛΙΤΩΣΕ ΤΟ FBI ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ

Μια απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε λίγες ώρες πριν το debate Μπάιντεν -Τραμπ, καθώς το FBI αποσόβησε την ύστατη ώρα επίθεση κατά του υποψήφιου των Δημοκρατικών.

Μπορεί το debate του Ντόναλντ Τραμπ και του Τζο Μπάιντεν να εκτυλίχθηκε ομαλά ωστόσο, όπως μεταδίδουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, λίγο έλειψε να έχουμε τρομοκρατικό χτύπημα με κύριο στόχο τον υποψήφιο των Δημοκρατικών!

Όπως μεταδίδει το TMZ, το FBI, κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, συνέλαβε έναν άνδρα στη Βόρεια Καρολίνα, ονόματι Alexander Hillel Treisman, με την κατηγορία της απόπειρας δολοφονίας κατά του Μπάιντεν.

Οι ομοσπονδιακοί πράκτορες εντόπισαν τον Treisman, ο οποίος τον Μάιο είχε συλληφθεί για παιδική πορνογραφία, μέσω των social media, όπου ρωτούσε τους διαδικτυακούς φίλους του αν θα έπρεπε να δολοφονήσει τον υποψήφιο των Δημοκρατικών!

Αφού τέθηκε άμεσα σε παρακολούθηση, οι Αρχές διαπίστωσαν πως σχεδίαζε να ταξιδέψει σε τοποθεσία μόλις 2 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι του Μπάιντεν. Σημειώνεται δε, πως όταν έγινε έφοδος στο σπίτι του βρέθηκε μια λίστα με συγκεκριμένες αναφοράς και κυκλωμένη τη λέξη «εκτέλεση».