Αποδοκιμάζω πλήρως το δημοσίευμα του BBC (audio)

[ad_1]

Ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει στις βασικές θέσεις του, δεν μπορεί να μετασχηματιστεί ενώ η ελληνική κοινωνία μετασχηματίζεται, εκτίμησε ο βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ, Θόδωρος Φορτσάκης στο Πρώτο Πρόγραμμα και στους Αλφόνσο Βιτάλη, Ανδρέα Παπασταματίου και Στεφανία Χαρίτου. Και επεσήμανε ότι τα πρόσωπα που μπήκαν στην κυβέρνηση δεν εκφράζουν κάτι σημαντικό, είναι πρόσωπα που στην πολιτική ήταν πρόσωπα δεύτερης, ή και τρίτης σημασίας, δεν σηματοδοτεί μια αλλαγή προς την κεντροαριστερά.

Ερωτηθείς για το δημοσίευμα του BBC ο κ. Φορτσάκης είπε ότι αποδοκιμάζει πλήρως το δημοσίευμα του BBC, με ψυχραιμία να δούμε το θέμα και η κυβέρνηση πρέπει να απαντήσει σε αυτό δια της διπλωματικής οδού.
Σε ό,τι αφορά τα κόκκινα δάνεια ο βουλευτής της ΝΔ είπε ότι είναι θετικό το γεγονός ότι οι τράπεζες συμφωνούν και βαίνει προς την ορθή κατεύθυνση να προστατευτεί η πρώτη κατοικία για όσους δεν έχουν τη δυνατότητα να αποπληρώσουν το δάνειο, με επισήμανση ότι θα πρέπει να βρεθεί μια ανταμοιβή και για τους συνεπείς δανειολήπτες.
Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα
Επιμέλεια: Αλέκα Σταυροπούλου
 
Μοιράσου το άρθρο:

[ad_2]