Απάντηση της ΝΔ στο Μαξίμου για την επταήμερη εργασία

17

[ad_1]

Για γκάφα του Μεγάρου Μαξίμου στην καταγγελία του κατά του κ. Μητσοτάκη περί δέσμευσης για επταήμερη εργασία, κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η ΝΔ, επικαλούμενη υφιστάμενη επιχειρησιακή σύμβαση που προβλέπει την επταήμερη λειτουργία ερπιχείρησης, όχι όμως και επταήμερη εργασία των υπαλλήλων της.
«Ο μηχανισμός λάσπης του κ. Τσίπρα που βάφτισε «13η σύνταξη» ένα προεκλογικό επίδομα, σήμερα έκανε μια πρωτοφανή γκάφα. Το Μαξίμου καταγγέλλει τον κ. Μητσοτάκη για μια επιχειρησιακή σύμβαση την οποία ενέκρινε το υπουργείο της κ. Αχτσιόγλου(!), η οποία προβλέπει την επταήμερη λειτουργία της εταιρείας Παπαστράτος και όχι βέβαια την επταήμερη εργασία των υπαλλήλων της», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.
«Και καλά έκανε η κ. Αχτσιόγλου, διότι με τη συμφωνία αυτή, στην οποία αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Ν.Δ., οι εργαζόμενοι τελικά εργάζονται λιγότερες ώρες κάθε εβδομάδα, χωρίς να μειωθούν τα εισοδήματά τους που είναι πάνω από το μέσο όρο στον κλάδο τους. Κατά τα λοιπά, το μόνο σημείο που δεν αποτελεί fake news στην ανακοίνωση του Μαξίμου είναι ότι ο λαός όντως θα μιλήσει στις 26 Μαίου και θα στείλει σε μόνιμες διακοπές τον κουρασμένο κ. Τσίπρα», προσθέτει η Πειραιώς.
Σχετική είδηση: Μητσοτάκης: Εφόσον ο κ. Τσίπρας ηττηθεί στις ευρωεκλογές πρέπει να παραιτηθεί (video)
Μοιράσου το άρθρο:

[ad_2]