Αντεπίθεση με ισχυρό ΚΚΕ παντού

[ad_1]

«Στις ευρωεκλογές στέλνουμε μήνυμα και μέσα εδώ και έξω στην ΕΕ, γιατί το δυνατό «ΝΑΙ» στο ΚΚΕ είναι το πιο δυνατό «ΟΧΙ» στην ΕΕ» υπογράμμισε ο γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας σε αποψινή του ομιλία σε πολιτική συγκέντρωση της τομεακής επιτροπής ανατολικών συνοικιών του κόμματος, στο κλειστό γήπεδο της «Near East» στην Καισαριανή προσθέτοντας «η μοναδική καθαρή αντίθεση στην ΕΕ, τον ιμπεριαλιστικό της χαρακτήρα, το αντεργατικό αντιλαϊκό της περιεχόμενο, μπορεί να εκφραστεί μόνο με την ενίσχυση του ΚΚΕ».
Ο γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ τόνισε την σημασία των εκλογικών αναμετρήσεων για την εργατική-λαϊκή πάλη και την ανάδειξη ενός ακόμα ισχυρότερου αγωνιστικού ρεύματος «που εκφράζει τα συμφέροντα της μεγάλης λαϊκής πλειοψηφίας, και θα αντιμάχεται με συνέπεια την αντιλαϊκή πολιτική και τους διάφορους κεντρικούς ή τοπικούς φορείς της».
Σημείωσε ότι με ισχυροποίηση του ΚΚΕ ενιαία παντού «μπορούν να γίνουν βήματα στη συσπείρωση λαϊκών δυνάμεων που δεν ανέχονται άλλο την κοροϊδία και την εξαπάτηση, να εκφραστεί πιο δυναμικά η αμφισβήτηση της καπιταλιστικής εξουσίας» και «να δοθεί από καλύτερες θέσεις η μάχη για την υπεράσπιση των εργατικών και λαϊκών συμφερόντων, για νέες κατακτήσεις στο δρόμο για την εργατική εξουσία».
Τέλος, στη σημερινή συγκέντρωση απηύθυνε χαιρετισμό ο δήμαρχος Καισαριανής και εκ νέου υποψήφιος με την «Λαϊκή Συσπείρωση», Ηλίας Σταμέλος.
Πηγή:ΕΡΤ, ΑΠΕ-ΜΠΕ
Μοιράσου το άρθρο:

[ad_2]