Αντίστροφη μέτρηση για τις διπλές κάλπες (video)

[ad_1]

Να παρακολουθήσουμε τώρα ρεπορτάζ με την προεκλογική δραστηριότητα που είχαν σήμερα ο Δημήτρης Κουτσούμπας, ο Βασίλης Λεβέντης και ο Πάνος Καμμένος.

Οξύνεται η πολιτική αντιπαράθεση μόλις 17 ημέρες πριν από την εκλογική αναμέτρηση της 26ης Μαΐου με τους πολιτικούς αρχηγούς να αποκαλύπτουν τους άξονες της προεκλογικής τους στόχευσης.
Από το Θησείο μιλώντας στην κεντρική πολιτική συγκέντρωση της νεολαίας του ΚΚΕ, ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής Δημήτρης Κουτσούμπας επιτέθηκε σε κυβέρνηση και αντιπολίτευση, τονίζοντας ότι αποπροσανατολίζουν τον λαό από τα πραγματικά προβλήματα: «Το ποια Ελλάδα και ποια Ευρώπη θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ, το έχουν αποδείξει κυβερνώντας. Τώρα, υψώνουν τους τόνους μεταξύ τους, σε μία βαρετή αντιπαράθεση αλλά η πραγματικότητα αποδεικνύει ότι ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, όχι μόνο δεν τους χωρίζει άβυσσος, αλλά τους ενώνει η συμφωνία τους με την αντιλαϊκή πολιτική, με τη στρατηγική των επιχειρηματικών ομίλων και της ΕΕ».
«Προεκλογικές» χαρακτηρίζει τις παροχές που εξήγγειλε η κυβέρνηση για την ελάφρυνση των οικονομικά αδύνατων και την βελτίωση του οικονομικού κλίματος, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, σε ομιλία του στην Θεσσαλονίκη: «Κάθε φτωχός που θα πάρει αυτά τα 300 ευρώ τρεις ημέρες πριν τις εκλογές τι θα πει μπράβο Τσίπρα, ή θα πει: «εεεε απατεώνες…»!Πέστε μου τι θα πει μέσα του ένας… αν ερχόταν ένα τσεκ 200, 300, 500 ΕΥΡΩ, την Κυριακή έχουμε εκλογές και ερχόταν το τσεκ την Τετάρτη».
Στις πρόσφατες τουρκικές προκλήσεις αναφέρθηκε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, εξηγώντας, ότι τα εθνικά θέματα είναι πάνω από τα πολιτικά: «Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θέτουμε το εθνικό πρώτα από το πολιτικό. Ακριβώς επειδή κατάλαβα από νωρίς τι επρόκειτο να συμβεί χθες στη Βουλή ζήτησα την αναβολή της συζήτησης, κάτι που δεν έγινε δεκτό από τα κόμματα. Και η Αξιωματική Αντιπολίτευση και ο ΣΥΡΙΖΑ προτίμησαν να ενισχύσουν τη συσπείρωσή τους παρά να βγούμε όλοι μαζί με μια κοινή εθνική φωνή, κάτι το οποίο είναι απαραίτητο την ώρα που σύμμαχοι και φίλοι, αλλά και όλες οι χώρες της διεθνούς κοινότητας παίρνουν τη θέση της Ελλάδος».
Πηγή: ΕΡΤΡεπορτάζ: Νίκος Σταυρουλάκης
Μοιράσου το άρθρο:

[ad_2]