Αλ. Χαρίτσης: Φέραμε εις πέρας με άρτιο τρόπο την κορυφαία δημοκρατική διαδικασία (video)

[ad_1]

Εκατομμύρια συμπολίτες μας προσήλθαν στις κάλπες στην πιο απαιτητική εκλογική διαδικασία που κλήθηκε ποτέ να διοργανώσει το ελληνικό κράτος, δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης.

Όπως είπε ο υπουργός Εσωτερικών, σε κάποια εκλογικά τμήματα δόθηκε σύντομη παράταση προκειμένου όλοι οι εκλογείς να ασκήσουν το εκλογικό δικαίωμά τους.
Εργαστήκαμε σκληρά επί μήνες στο ΥΠΕΣ, σε άριστη συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση, με τις δικαστικές αρχές, τους δικηγορικούς συλλόγους και το σύνολο του διοικητικού οργανισμού της χώρας, και φέραμε εις πέρας με άρτιο τρόπο την κορυφαία αυτή δημοκρατική διαδικασία, επεσήμανε ο κ. Χαρίτσης.
Τα όποια τυχόν προβλήματα προέκυψαν σε μεμονωμένα τμήματα αντιμετωπίστηκαν έγκαιρα, χάρη στην καλή προετοιμασία, στις σαφείς οδηγίες, και κυρίως χάρη στην ωριμότητα που επέδειξαν οι πολίτες, σημείωσε ο υπουργός.
«Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τους δεκάδες χιλιάδες αντιπροσώπους της δικαστικής αρχής, τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών, τους εργαζόμενους στην τοπική αυτοδιοίκηση, στα δικαστήρια, και στα σώματα ασφαλείας, τα υπηρεσιακά στελέχη του ΥΠΕΣ που για μια ακόμα φορά εργάστηκαν σκληρά και με ευσυνειδησία», κατέληξε ο κ. Χαρίτσης.
Μοιράσου το άρθρο:

[ad_2]