Αλέξης Τσίπρας: Συναντήσεις στο Παρίσι με Ολάντ Μοσκοβισί Πικετί

Στο Παρίσι θα βρεθεί Τρίτη και Τετάρτη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖA Αλέξης Τσίπρας όπου θα συμμετάσχει σε συζήτηση με θέμα “Ένα μάθημα από την Ελλάδα” και θα είναι ομιλητής

Το πρόγραμμα του Αλέξη Τσίπρα περιλαμβάνει συναντήσεις και ομιλίες με ιδιαίτερο πολιτικό ενδιαφέρον. Διαβάστε το πρόγραμμα

Τρίτη
18:00 Συνάντηση με τον πρώην Πρόεδρο της Γαλλίας, Francois Hollande.
20:30 Συμμετοχή σε δείπνο των διοργανωτών της εκδήλωσης εγκαινίων της έδρας Δημοσίου Χρέους του Πανεπιστημίου Sciences Po, προς τιμήν του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, με την παρουσία διανοουμένων και ακαδημαϊκών, επιχειρηματιών και opinion makers..

Τετάρτη
13:00 Γεύμα με απερχόμενο επίτροπο οικονομικών Pierre Moscovici.
16:35 Συνάντηση με πρύτανη του Πανεπιστημίου Sciences Po, Enrico Letta, και τον πρόεδρο έδρας Δημοσίου Χρέους, Frédéric Mion.
17:15 Ομιλία στην εκδήλωση εγκαινίων έδρας δημοσίου χρέους της σχολής, με τίτλο “Μαθήματα από την Ελλάδα: συζήτηση με τον Αλέξη Τσίπρα”, τη συζήτηση διευθύνει ο πρύτανης της σχολής και πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Enrico Letta.
19:00 Συνάντηση με νέους Γάλλους ακτιβιστές, καλλιτέχνες, ερευνητές, start uppers, και εκπρόσωπους της κοινωνίας των πολιτών.

Πέμπτη
10:00 Συνάντηση με τον Γάλλο Οικονομολόγο Thomas Piketty.