Αλέξης Τσίπρας: Οι εκλογές είναι σε πέντε μήνες αλλά τα μέτρα είναι μόνιμα

[ad_1]

Με βολές κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη για την 7ημερη εργασία άρχισε τη συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha ο πρωθυπουργός, τονίζοντας πως ο πρόεδρος της ΝΔ έχει μια βαθιά αντιλαϊκή ατζέντα.
Απαντώντας στην κατηγορία ότι τα μέτρα που εξήγγειλε είναι προεκλογικά σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «οι εκλογές είναι σε πέντε μήνες αλλά τα μέτρα είναι μόνιμα».
Ο Αλέξης Τσίπρας εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι τα φορολογικά μέτρα και οι παροχές που εξήγγειλε θα επιδράσουν θετικά στην οικονομία και απαντώντας για την πιθανότητα να ακυρωθούν από τους Θεσμούς, ανέφερε ότι «η Ελλάδα δεν είναι πια στα μνημόνια».
Αναφερόμενος στην κριτική που δέχτηκε για τις διακοπές του σε θαλαμηγό το καλοκαίρι του 2018, απάντησε ότι ποτέ δεν αρνήθηκε πού πήγε γιατί δεν έχει να κρύψει κάτι.
Ο κ. Τσίπρας εκτίμησε πως οι ευρωεκλογές εκλογές θα είναι ντέρμπι, ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι «στις εθνικές εκλογές νικητής θα αναδειχθεί ο ΣΥΡΙΖΑ».
Σε ερώτηση για τις τουρκικές προκλήσεις, ο Αλέξης Τσίπρας χαρακτήρισε την στάση της Τουρκίας αλλοπρόσαλλη και επιθετική προσθέτοντας ότι μονομερείς αμφισβητήσεις των κυριαρχικών δικαιωμάτων Ελλάδας και Κύπρου δεν θα γίνουν ανεκτές, ενώ έκανε λόγο για πιθανές κυρώσεις από την ΕΕ κατά της Άγκυρας αν συνεχίσει τις προκλητικές συμπεριφορές.
Το απόγευμα ο πρωθυπουργός θα μιλήσει στο Αιγάλεω.
«Ο κ. Τσίπρας επιβεβαίωσε ότι ζει εκτός τόπου και χρόνου» σχολίασε η ΝΔ, προσθέτοντας ότι στις 26 Μαΐου ο πιο αλαζόνας πρωθυπουργός που γνώρισε ποτέ ο τόπος θα πάρει την απάντηση που του αξίζει σε όλες τις κάλπες.
Σχετικές ειδήσεις:
Αλ. Τσίπρας: Bαθιά αντιλαϊκή η ατζέντα του Κ. Μητσοτάκη (video)
Πόλεμος ανακοινώσεων για την επταήμερη εργασία και την 13η σύνταξη (video)
ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Μοιράσου το άρθρο:

[ad_2]