Αισιοδοξία για το “Better Love” από τους “φαν” της Eurovision (video)

25

[ad_1]

Πάρτι γνωριμίας με την Κατερίνα Ντούσκα και την ομάδα της ΕΡΤ είχαν χθές  φαν του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Γιουροβίζιον. Η αισιοδοξία για την ελληνική  συμμετοχή ήταν διάχυτη.

Δεν έχει καλά-καλά προλάβει να φτάσει η Κατερίνα Ντούσκα στο πάρτι και απαντά στους δημοσιογράφους για τη σκηνική εμφάνιση του BETTER LOVE στο Τελ Αβιβ.
Σε ένα χαρούμενο κλίμα γεμάτο αισιοδοξία για κάτι πολύ καλό, οι άνθρωποι της ΕΡΤ και η ομάδα της Κατερίνας Ντούσκα είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους δεκάδες φίλους του διαγωνισμού, που συμμετείχαν στο πάρτι γνωριμίας στο Γκάζι.
Τη μεγάλη απήχηση που γνωρίζει διεθνώς η φετινή ελληνική συμμετοχή επεσήμαναν και οι συντάκτες ελληνικών ιστοσελίδων για τον διαγωνισμό.
Η καλή πορεία της ελληνικής συμμετοχής  τα δύο επίσημα ελληνικά Σωματεία Φίλων του Διαγωνισμού, που πάντα στηρίζουν δυναμικά κάθε φορά την ελληνική συμμετοχή.
Οι φαν από Ευρώπη και όχι μόνο θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την Κατερίνα στα δύο ταξίδια της για την προώθηση της συμμετοχής.
Τραγουδώντας ζωντανά το BEETERLOVE σε Άμστερνταμ και Μαδρίτη η Κατερίνα θα πείσει και τον πιο δύσπιστο Ευρωπαίο για τις φωνητικές της ικανότητες.
ΠΗΓΗ: ΕΡΤ
Ρεπορτάζ:
Μοιράσου το άρθρο:

[ad_2]