Έλληνες βουλευτές στην φασιστική συγκέντρωση του τουρκικού παρακράτους στην Ξάνθη!

Εικόνες ντροπής από την συγκέντρωση μίσους στους δρόμους της Ξάνθης, όπου 300 αλαλάζοντες υποκινούμενη από το προξενείο συγκεντρώθηκαν απαιτώντας την νομιμοποίηση της παράνομης οργάνωσης «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης».Συμμετείχε φυσικά και ο ψευδομουφτής Αχμέτ Μετέ, που είχε αναρτήσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook την φρικτή εικόνα της Τζιχάντ με τον επελαύνοντα τρομοκράτη να εισέρχεται στην Ιερουσαλήμ.


Οι Έλληνες μουσουλμάνοι γύρισαν την πλάτη τους παράφρονες του προξενείου

Παρευρισκόμενοι έκαναν τον χαιρετισμό της ναζιστικής οργάνωσης «Γκρίζοι λύκοι», γεγονός που δεν αφήνει κανένα περιθώριο για παρερμηνείες. Ήταν ο ίδιος όχλος που πριν από λίγες εβδομάδες έκανε την αντισημιτική συγκέντρωση ντροπής που απαιτούσε τον αφανισμό του Ισραήλ από το πρόσωπο της γης, συγκέντρωση που ξύπνησε μαύρες μνήμες.

Συμμετείχε φυσικά και ο ψευδομουφτής Αχμέτ Μετέ, που είχε αναρτήσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook την φρικτή εικόνα της Τζιχάντ με τον επελαύνοντα τρομοκράτη να εισέρχεται στην Ιερουσαλήμ.

Το ανατριχιαστικό όμως είναι ότι στην συγκεκριμένη εκδήλωση συμμετείχαν βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου, αλλά και πρώην δημοτικός σύμβουλος!

Συγκεκριμένα συμμετείχαν οι:

Ζειμπεκ Χουσεϊν Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης

Ιλχάν Αχμέτ– βουλευτής ΚΙΝΑΛ Ροδόπης

Αμέτ Ερτζάν-πρώην δημοτικός σύμβουλος της ΝΔ και νυν Πρόεδρος Συνδέσμου Σχολικών Εφορειών.