Άρης: Προπόνηση με μάσκα οι ποδοσφαιριστές

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας της Θεσσαλονίκης φόρεσαν μάσκες με το σήμα της, οι οποίες μάλιστα έχουν τεθεί προς πώληση στη μπουτίκ της ΠΑΕ. Πάντως, κάνουν την δουλειά τους και για την προστασία των αθλητών. και τα μέλη της ομάδας. Στην προπόνηση, τόσο το τεχνικό τιμ, όσο και οι ποδοσφαιριστές, φορούν μάσκες με το σήμα της ομάδας.Oι δηλώσεις του Χαριστέα

Χαίρομαι που μετά από αρκετό χρονικό διάστημα γυρνάμε πάλι στην κανονικότητα σιγά-σιγά σαν ομάδα και στις προπονήσεις. Χαιρόμαστε που είμαστε υγιείς κάτι που οφείλεται και στα γρήγορα αντανακλαστικά του κράτους μας.Στον Άρη είχαμε τις τελευταίες ημέρες κάποιες δυσάρεστες εξελίξεις που αφορούν προβλήματα της παλιάς διοίκησης με οφειλές προς παλιούς ποδοσφαιριστές. Προβλήματα που “λουζόμαστε” εμείς τώρα και καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε. Στο νομικό πλαίσιο η ομάδα είναι σε συνεργασία με την ΕΠΟ με συνεχείς ανταλλαγές εγγράφων με τη FIFA.Ο κόσμος ταλαιπωρήθηκε στη Γ’ Εθνική, πλήρωσε η ομάδα όλα αυτά τα λάθη του παρελθόντος και καλείται τώρα η Κυβέρνηση να ενεργοποιήσει και να στηρίξει τη νομοθεσία που η ίδια ψήφισε. Άλλο τι κάνει η τωρινή διοίκηση και άλλο τι έκανε η παλιά.

Για το αν θα επηρεάσουν αυτά τα προβλήματα την επόμενη χρονιά και την ευρωπαϊκή συμμετοχή:

Ο Άρης έχει πολύ καλές πιθανότητες σχετικά με το θέμα του Ντουρμισάι. Είμαστε σε στάδιο αναμονής γιατί περιμένουμε να τι θα γίνει με το πρωτάθλημα και την περίοδο των μεταγραφών αν θα πάει πιο πίσω. Είναι ένα πρόβλημα που μπορεί να επηρεάσει όλες τις ομάδες, όχι μόνο τον Άρη. Οδεύουμε προς το να παίξουμε ξανά ποδόσφαιρο, χωρίς όμως να είμαστε σίγουροι για αυτό.

Για το αν θα μπορέσει σε κάθε περίπτωση ο Άρης να είναι ανταγωνιστικός:

Κάνουμε ένα δεύτερο πλάνο, ούτως ώστε να είμαστε έτοιμοι και για του χρόνου. Μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα, είμαστε εδώ για να δουλέψουμε σε καθημερινή βάση. Την Πέμπτη έχω ένα προγραμματισμένο ραντεβού με τον πρόεδρο, όπου όλα τα θέματα θα μπουν στο τραπέζι. Εξαρτάται και από εκείνον που είναι επικεφαλής για να δώσει λύση σε κάποια προβλήματα. Ως τεχνικό επιτελείο είμαστε έτοιμοι με τις προτάσεις μας για την επόμενη μέρα του Άρη.