Άλιμος: Ενέδρα θανάτου για τον δημοσιογράφο Γιώργο Καραϊβάζ – Τον γάζωσαν έξω από το σπίτι του

Θύμα δολοφονικής ενέδρας έπεσε στις 14:15 το μεσημέρι της Παρασκευής, έξω από το σπίτι του στον Άλιμο, ο αστυνομικός συντάκτης, Γιώργος Καραϊβάζ.

Ο δημοσιογράφος επέστρεφε στο σπίτι του, αφού είχε τελειώσει νωρίτερα τη δουλειά του σε τηλεοπτική εκπομπή στο Star.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δράστες που γνώριζαν το πρόγραμμά του, τον περίμεναν κι αφού τον γάζωσαν με τουλάχιστον έξι σφαίρες τον άφησαν αιμόφυρτο έξω από το αυτοκίνητό του, στο παρκάκι κοντά στο σπίτι του κι εξαφανίστηκαν. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πιθανό οι δράστες να χρησιμοποίησαν σιγαστήρα.

Ήδη έχουν σπεύσει στο σημείο της δολοφονίας αξιωματικοί της Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής προκειμένου να συλλέξουν στοιχεία για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών ενώ γίνονται εκτεταμένες έρευνες στην ευρύτερη περιοχή από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ.

Ο Γιώργος Καραϊβάζ υπήρξε ένας από τους παλαιότερους αστυνομικούς συντάκτες με μακρά πορεία στη δημοσιογραφία και πολλές επιτυχίες. Το τελευταίο διάστημα εμφανιζόταν καθημερινά στην εκπομπή του Star «Aλήθειες με τη Ζήνα» ενώ είχε ιστοσελίδα που ασχολείτο με αστυνομικά θέματα.