Άγριο ξύλο μεταξύ αλλοδαπών σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ

Γυαλιά καρφιά έκαναν λεωφορείο του ΟΑΣΘ, πέντε αλλοδαποί μετά από καβγά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Στο επεισόδιο ενεπλάκησαν πέντε άτομα. Οι δύο άνδρες ανέβηκαν σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ προκειμένου να γλιτώσουν. Ωστόσο οι τρεις αλλοδαποί τους πρόλαβαν στην στάση Κολόμβου, μπήκαν μέσα στο αστικό και άρχισαν να τους χτυπούν με μανία, μπροστά στα έντρομα μάτια των επιβατών, προκαλώντας φθορές και στο όχημα.

Οι πέντε άνδρες τράπηκαν σε φυγή, ωστόσο η Αστυνομία προχώρησε πριν από λίγο σε τρεις προσαγωγές, οι οποίες αναμένεται να μετατραπούν σε συλλήψεις καθώς αναγνωρίστηκαν από επιβάτες του λεωφορείου.

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλά εδώ μιλάμε για πρωτοφανες περιστατικό απίστευτο πέφτω κυριολεκτικά από τα σύννεφα μου γκρεμίζεται ένας κόσμος ανθρωπισμού αγάπης ειρήνης αλλυλεγγυης ανεκτικότητας και πολυπολιτισμικής αρμονικής συνύπαρξης κλπ α3ρολογιες και μπουrdολογιες

  2. Έτσι καί τολμήσει καί τούς πειράξει κάποιος Έλληνας οι προδότες τής εξουσίας είναι ικανοί να τόν ρίξουν πολυετή φυλάκιση καί νά τόν διαπομπεύουν στις τηλεοράσεις και τίς εφημερίδες ώς φασίστα, ρατσιστή, ξενόφοβο καί άλλες ανοησίες.

  3. Αφού μπορούνε , σε μια επίσκεψη στο Μόναχο στο σταθμό ζητήσε η αστυνομία από δύο τύπους τα χαρτιά και ήταν δυο μέτρα γουμάρια, κάνανε κάτι μαγκιές σε 2 δευτερόλεπτα ήταν στο πάτωμα με χειροπέδες, εδώ ότι και να κάνουν τους χτυπάμε στην πλάτη …δεν πειράζει ε δεν θα μου φανεί τίποτα παράξενο απο εδώ και πέρα.