Άγρια συμπλοκή μεταξύ Ρομά και Αλβανών στη Θεσσαλονίκη 

Άγρια συμπλοκή μεταξύ δεκάδων Τσιγγάνων και Αλβανών σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, όλα έγιναν λίγο μετά τις 10 το βράδυ στο Πάρκο Περιστέρια. Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι ανήλικοι από τις δύο οικογένειες μάλωσαν μεταξύ τους. Στη συνέχεια ξεκίνησαν να πλακώνονται γυναίκες από τις δύο οικογένειες, ενώ γρήγορα το επεισόδιο μετατράπηκε σε άγρια συμπλοκή με τη συμμετοχή των περισσότερων από 20 ατόμων.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι αρχικά δημιουργήθηκε καβγάς μεταξύ ανηλίκων και στη συνέχεια συνεπλάκησαν οι γονείς. Στο άγριο επεισόδιο που είχε διάρκεια περίπου μιας ώρας, χρησιμοποίησαν πέτρες, μπουκάλια από αλκοόλ και άλλα αντικείμενα, προκειμένου τα μέλη της μίας οικογένεια να επιτεθούν στους άλλους.Έντρομοι κάτοικοι της γειτονιάς ειδοποίησαν την αστυνομία η οποία έσπευσε με πολύ ισχυρές δυνάμεις στο σημείο. Από το επεισόδιο τραυματίστηκαν τουλάχιστον δύο άτομα και οι αστυνομικοί προχώρησαν σε τέσσερις προσαγωγές, μέχρι στιγμής.

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. που εισαι ρε υπουργε να δεις τα κατορθωματα σου?? που ρε εσυ που παριστανεις τον πρωθυπουργο?? Που βρισκεστε ρε ανικανοι. Διαλυσατε τα παντα. Ανυπαρκτοι.

  2. Να τα χαίρονται οι λαθρολάγνοι Ανθέλληνες. Έφεραν όλη την σαβούρα για να τα οικονομάνε από το λαθρεμπόριο λευκής σαρκός.