Τετάρτη, 19 Νοέ 2025
Βεργίνα Τηλεόραση
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΕΚΠΟΜΠΕΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ρoή Ειδήσεων
«Τουρισμός για όλους 2025»: Νέος οριστικός πίνακας δικαιούχων χαμηλής περιόδου
Κτηνοτρόφοι: Ειδική οικονομική ενίσχυση για ευλογιά – Ποιο το ποσό ανά ζώο και πότε θα καταβληθεί
Νέα διεύρυνση των εισοδηματικών κριτηρίων και παράταση για την υπαγωγή στο «Σπίτι μου ΙΙ»
Σύσκεψη στο Μαξίμου για την προστασία των ανηλίκων από καπνό και αλκοόλ
Πλεύση Ελευθερίας: Παραιτήθηκε από βουλευτής ο Διαμαντής Καραναστάσης
Χρυσοχοΐδης: 1.150 καταγγελίες ενδοοικογενειακής βίας και 900 συλλήψεις από την αρχή του έτους
Οι Financial Times προτείνουν τη Θεσσαλονίκη ως κορυφαίο φθινοπωρινό προορισμό στην Ευρώπη
Black Friday 2025: Πότε πέφτει φέτος η «Μαύρη Παρασκευή»
Δώρο Χριστουγέννων ΔΥΠΑ 2025: Ποιοι άνεργοι δεν θα το λάβουν
Θεσσαλονίκη: Αλλάζουν τα σχέδια για την γέφυρα Πανοράματος και το τούνελ της Τούμπας
Font ResizerAa
Βεργίνα ΤηλεόρασηΒεργίνα Τηλεόραση
Search
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΕΚΠΟΜΠΕΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ακολουθησε μας
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
© 2024 Verginanews
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο πλευρό του ΠΑΟΚ οι πολιτικοί της Θεσσαλονίκης

6 έτη ago
Κοινοποίηση
4 Λεπτά ελάχιστη ανάγνωση
Κοινοποίηση

Κατά της απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για υποβιβασμό του ΠΑΟΚ τάχθηκε με γραπτή του δήλωση και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας

«Το πλήγμα είναι και κατά της πόλης που αρχίζει να νιώθει περηφάνια και αυτοπεποίθηση», αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ.Ζέρβας.

«Εύχομαι οι όποιες σκέψεις και μεθοδεύσεις που θα επιχειρήσουν να πλήξουν τον ΠΑΟΚ, αλλά και κάθε ομάδα της πόλης μου, να ακυρωθούν χωρίς δεύτερη σκέψη.

Οι τίτλοι κερδίζονται στο γήπεδο με αγωνιστική υπεροχή και αξία», καταλήγει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Αντίδραση και από τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα για την εισήγηση της ΕΕΑ που ζητά τον υποβιβασμό ΠΑΟΚ και Ξάνθης.

«Με μεγάλη θλίψη και οργή βλέπουμε για μια ακόμη φορά το πρωτάθλημα να παίζεται εκτός γηπέδου. Παρ’ όλα αυτά ελπίζω στην ορθή κρίση των αρμόδιων οργάνων» αναφέρει σε σχετική του ανάρτηση στα social media.
Και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Α’ Θεσσαλονίκης, Χρήστος Γιαννούλης, τάχθηκε κατά της εισήγησης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού που ζητά την αποβολή ΠΑΟΚ και Ξάνθης από το πρωτάθλημα.

«Είναι τουλάχιστον αστείο και υποκριτικό, ο αρμόδιος για θέματα αθλητισμού υφυπουργός Λευτέρης Αυγενάκης, να δηλώνει για την απόφαση της -ελεγχόμενης από τον ίδιο- πλειοψηφίας της ΕΕΑ πως “δεν είναι δυνατόν να επιβάλλεται η πλέον απεχθής ποινή του υποβιβασμού σε ιστορικές ομάδες”», αναφέρει αρχικά ο κ.Γιαννούλης.

«Η αθλητική δικαιοσύνη, σε αντίθεση με την κυβέρνηση και τους χορηγούς της, οφείλει να σταθεί στο ύψος της» συμπληρώνει και καταλήγει «οι πρωταθλητές αναδεικνύονται στους αγωνιστικούς χώρους και όχι στις δικαστικές αίθουσες».

Επίθεση στην κυβέρνηση από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρο Τριανταφυλλίδη μετά την εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού που ζητά την αποβολή ΠΑΟΚ και Ξάνθης από το πρωτάθλημα.

“Αν αυτό το τσίρκο λέγεται κυβέρνηση, τότε θα πρέπει να αλλάξουμε τον όρο που την περιγράφει. Κακόγουστη στημένη φάρσα με σκηνοθέτη την Κυβέρνηση Μητσοτάκη” σημειώνει αρχικά ο βουλευτής Α Θεσσαλονίκης.

“Συνιστώ ψυχραιμία. Προεκλογικά, έγκαιρα, προσωπικά είχα αποκαλύψει για το τι μας περιμένει ως Θεσσαλονίκη” προσθέτει με νόημα.
Σε αντίδραση καλεί τον κόσμο του ΠΑΟΚ ο Γιώργος Σαββίδης μετά το πόρισμα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, με την οποία ανακαλείται το πιστοποιητικό της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ και κινδυνεύει με υποβιβασμό η ομάδα.

«Αν θες να πας γρήγορα, πήγαινε μόνος σου. Αν θες να πας μακριά, πήγαινε με άλλους», ανέβασε στον λογαριασμό του στο instagram ο Γιώργος Σαββίδης καλόντας τους φίλους του ΠΑΟΚ να αντιδράσουν.

Σημειώνεται ότι από χθες το κλίμα είναι τεταμένο ενώ υπάρχει κύμα αντιδράσεων για την εισήγηση περί υποβιβασμού ΠΑΟΚ και Ξάνθης.

Αντιδράσεις και στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας προκαλεί η απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού που ζητά τον υποβιβασμό ΠΑΟΚ και Ξάνθης με την κατηγορία της πολυϊδιοκτησίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ευρωβουλευτής Θεόδωρος Ζαγοράκης οδεύει προς ανεξαρτητοποίηση και παραίτηση από το κυβερνών κόμμα.

Τις επόμενες ώρες αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της απόφασής του.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:ΠΑΟΚ
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Facebook Email Αντιγραφή συνδέσμου Εκτύπωση
Προηγούμενο άρθρο Σίνδος: Μεγάλη φωτιά σε επιχείρηση- Κατέρρευσε κτήριο 3.000 τ.μ
Επόμενο άρθρο Δωρεά του Σάββα Χαλιαμπάλια στο κοινωνικό φροντιστήριο του δήμου Θεσσαλονίκης (βίντεο)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Τουρισμός για όλους 2025»: Νέος οριστικός πίνακας δικαιούχων χαμηλής περιόδου
5 ώρες ago
Κτηνοτρόφοι: Ειδική οικονομική ενίσχυση για ευλογιά – Ποιο το ποσό ανά ζώο και πότε θα καταβληθεί
7 ώρες ago
Νέα διεύρυνση των εισοδηματικών κριτηρίων και παράταση για την υπαγωγή στο «Σπίτι μου ΙΙ»
8 ώρες ago
Σύσκεψη στο Μαξίμου για την προστασία των ανηλίκων από καπνό και αλκοόλ
8 ώρες ago
Πλεύση Ελευθερίας: Παραιτήθηκε από βουλευτής ο Διαμαντής Καραναστάσης
8 ώρες ago

Ακολουθήστε μας στα social media

Ακολουθήστε το verginanews.gr στο Instagram και το Facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι. Στο youtube μας μπορείτε να απολαύσετε όλες τις τελευταίες εκπομπές μας.
FacebookLike
XΑκολούθησε
InstagramΑκολούθησε
YoutubeSubscribe

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

ΒΕΡΓΙΝΑ TV: Αλεξάνδρα Σδούκου για ΕΛΤΑ –«Έρχεται ο ταχυδρόμος κατ’ οίκον»

Για τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει το κλείσιμο 46 υποκαταστημάτων των ΕΛΤΑ, μίλησε μεταξύ άλλων…

Αλεξία Χαρακίδα

Θεσσαλονίκη: Κυλιόμενη Σκάλα Εκτός Λειτουργίας στο Μετρό «Πανεπιστήμιο» – Ουρές και Πίεση σε Ώρα Αιχμής

Το θέμα αναδείχθηκε ζωντανά στην εκπομπή «Αυτοδιοικητικό Μέτωπο» με την Ευδοξία Βροχίδου στη Βεργίνα Τηλεόραση, μέσα…

Αλεξία Χαρακίδα

Ο υπουργός υγείας Α. Γεωργιάδης στη Βεργίνα Τηλεόραση και στον Στέργιο Καλόγηρο

Συνέντευξη εφ’όλης της ύλης έδωσε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης στη Βεργίνα Τηλεόραση και τον…

Newsroom

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρυσοχοΐδης: 1.150 καταγγελίες ενδοοικογενειακής βίας και 900 συλλήψεις από την αρχή του έτους

Newsroom
ΕΛΛΑΔΑΚΟΣΜΟΣ

Οι Financial Times προτείνουν τη Θεσσαλονίκη ως κορυφαίο φθινοπωρινό προορισμό στην Ευρώπη

Newsroom
ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Αλλάζουν τα σχέδια για την γέφυρα Πανοράματος και το τούνελ της Τούμπας

Newsroom
ΕΛΛΑΔΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Θεσσαλονίκη: Είδος πολυτέλειας το μοσχαρίσιο κρέας

Newsroom
Βεργίνα Τηλεόραση
Facebook Twitter Youtube Rss
Copyright © 2024 VerginaNews
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
adbanner
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?