Κυριακή, 3 Αυγ 2025
Βεργίνα Τηλεόραση
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΕΚΠΟΜΠΕΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ρoή Ειδήσεων
ΠΑΣΟΚ για μη κρατικά ΑΕΙ: Η πολυθρύλητη «Σορβόνη» με το ένα «ν» δεν έλαβε άδεια λειτουργίας
Η Κυριακάτικη ανασκόπηση Μητσοτάκη: Eργασία, χρηματιστήριο και SAFE
ΓΕΜΗ: Πρόστιμα από τη νέα χρονιά σε επιχειρήσεις που δεν έχουν τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες
Χ. Δούκας σε πρέσβη Ισραήλ: Δε δεχόμαστε μαθήματα δημοκρατίας από όσους σκοτώνουν αμάχους
Εμπορική συμφωνία ΕΕ-ΗΠΑ: Τι αλλάζει για τις εισαγωγές των ευρωπαϊκών προϊόντων
Κυρ. Μητσοτάκης: Εκλογές στο τέλος του 2027, τότε θα κριθεί η κυβέρνηση
Βιολογικά προϊόντα: Σε ακρόαση δύο εταιρείες για παρατυπίες τη Δευτέρα 4/8
Συνέντευξη Κυρ. Μητσοτάκη: «3η θητεία με αυτοδύναμη ΝΔ την Άνοιξη του 2027» – Τι είπε για ΟΠΕΚΕΠΕ και αντιπολίτευση
Μαξίμου για συνέντευξη Σαμαρά: Η απάντηση έχει δοθεί από τους πολίτες 3 φορές με ποσοστά της τάξης του 40%
Φορολογικές δηλώσεις: Αυτόματη υποβολή έρχεται από το 2027
Font ResizerAa
Βεργίνα ΤηλεόρασηΒεργίνα Τηλεόραση
Search
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΕΚΠΟΜΠΕΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ακολουθησε μας
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
© 2024 Verginanews
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πανσερραϊκός-Λαμία 2-0: «Άλμα» σωτηρίας για τους Σερραίους, δύσκολα να αναστρέψει την κατάσταση η Λαμία

6 μήνες ago
Κοινοποίηση
6 Λεπτά ελάχιστη ανάγνωση
Κοινοποίηση


Η τελευταία «μάχη» στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League 1 βρήκε μεγάλο νικητή τον Πανσερραϊκό, με τα «λιοντάρια» να επικρατούν με σκορ 2-0 εντός έδρας της ουραγού Λαμίας το βράδυ της Δευτέρας (20/1) και να σκαρφαλώνουν στην 10η θέση με +6 έναντι της γραμμής του υποβιβασμού.

Ο Ντάβιντσον στο πρώτο μέρος (22′) και ο «συνήθης ύποπτος» Μπετανκόρ στο δεύτερο (61′) «υπέγραψαν» τα γκολ των Σερραίων, που επέστρεψαν στις νίκες μετά από πέντε ματς χωρίς επιτυχία (2 ισοπαλίες – 3 ήττες), με τους Φθιώτες από την πλευρά τους να χάνουν έκτο διαδοχικό ματς στο πρωτάθλημα και να παραμένουν καθηλωμένοι στον πάτο της βαθμολογίας.

Η αναμέτρηση

Το πρώτο πεντάλεπτο στο γήπεδο των Σερρών βρήκε και τις δύο ομάδες «ζωηρές», με την Λαμία να απειλεί με το επικίνδυνο σουτ του Σαραμαντά στο 2′ και τον Πανσερραϊκό να προσπαθεί να γίνει επικίνδυνος με σουτ εκτός εστίας του Στάικου στο 5′, για να πάρουν στη συνέχεια τα ηνία οι γηπεδούχοι και να περιορίσουν τους αντιπάλους τους σε παθητικό ρόλο. Στο 17ο λεπτό, τα «λιοντάρια» είχαν την πρώτη τους μεγάλη ευκαιρία, με το σουτ εντός περιοχής του Μπετανκόρ να φεύγει έξω από το αριστερό δοκάρι, με τη φάση αυτή να αποτελεί το «καμπανάκι» κινδύνου για την άμυνα της Λαμίας, το οποίο, όμως, δεν το άκουσε ποτέ. Έτσι, πέντε λεπτά αργότερα, ήρθε το 1-0 για τον Πανσερραϊκό, με τον Σαλαζάρ να κάνει τη σέντρα από τα δεξιά και τον Λιάσο να παίρνει την πρώτη κεφαλιά, με τον Ντάβιντσον να υποδέχεται τη μπάλα στο δεύτερο δοκάρι, πιάνοντας δεύτερη κεφαλιά στο ύψος της μικρής περιοχής και να νικάει τον Κόστιτς. Στο 31ο λεπτό, οι Φθιώτες είχαν την καλύτερη στιγμή τους στο πρώτο μέρος με το σουτ του Ρινγκ, που σταμάτησε στο σώμα του Δεληγιαννίδη, με το τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης να βρίσκει τους γηπεδούχους να διατηρούν τον έλεγχο και να απειλούν, μάλιστα, στο 34′ με δεύτερο γκολ, με το διαγώνιο σουτ του Μπετανκόρ, που σταμάτησε ο Κόστιτς. Κάπως έτσι, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα, με την ομάδα του Χουάν Φεράντο να έχει δικαίως το προβάδισμα, έχοντας την κατοχή (62%-38%) και 7 τελικές (3 εντός εστίας), έναντι τεσσάρων τελικων της Λαμίας που δεν βρήκαν στόχο.

Η έναρξη του δευτέρου μέρους βρήκε τον Λεωνίδα Βόκολο να κάνει τρεις αλλαγές, όμως, δυστυχώς για τον ίδιο η εικόνα της ομάδας του δεν άλλαξε, αντίθετα ο Πανσερραϊκός συνέχισε να πιέζει και να ψάχνει με πείσμα αλλά και σχέδιο το δεύτερο γκολ, με το οποίο θα αποκτούσε ξεκάθαρο αβαντάζ. Στο 50ο λεπτό, είχε μεγάλη διπλή ευκαιρία με τους Τομάς (με την παρέμβαση του Κόστιτς, η μπάλα βρήκε στο αριστερό δοκάρι από το απευθείας χτύπημα φάουλ του) και Λιάσο (στην επαναφορά έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι), με το γκολ να δείχνει, όμως, πως ήταν θέμα χρόνου και εν τέλει να έρχεται στο 61′. Τότε που ο Μπέργκστρομ έκανε βαθιά μπαλιά στην «πλάτη» της αντίπαλης άμυνας και ο Μπετανκόρ βρήκε τη μπάλα με τακουνάκι, την πέρασε πάνω από τον εξερχόμενο Κόστιτς, για να τον ντριπλάρει με αρχοντικό στυλ και να στέλνει τη μπάλα με πλασέ στην ανυπεράσπιστη εστία (2-0). Αυτό ήταν το 13ο γκολ του Ισπανού επιθετικού στο πρωτάθλημα (σε σύνολο 42 τελικών), με τον Πανσερραϊκό να φτάνει, μάλιστα, στο 70ο λεπτό τις τελικές που είχε σε όλο το πρώτο μέρος (7), με την Λαμία στον αντίποδα να παραμένει στο μηδέν. Με τη διαφορά των δύο γκολ να του δίνει «μαξιλάρι» ασφαλείας, η ομάδα του Φεράντο δεν κατέβασε στροφές και έψαξε με αξιώσεις το τρίτο γκολ, με την Λαμία από την πλευρά της να απειλεί για πρώτη φορά στο δεύτερο μέρος στο 85′, με το σουτ του Γκοτζαμανίδη να κοντράρει και τη μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του Γκουγκεσασβίλι. Ουσιαστικά, οι φιλοξενούμενοι μπόρεσαν να ασκήσουν πίεση στα αντίπαλα «καρέ» μόνο στις καθυστερήσεις που είχαν δύο τελικές, με τον Πανσερραϊκό να κρατάει, ωστόσο, ανέπαφη την εστία του και να φτάνει σε μία πολύ σημαντική νίκη στη μάχη της παραμονής.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πανσερραϊκός (Χουάν Φεράντο): Γκουσεσασβίλι, Δεληγιαννίδης, Μπέργκστρομ, Ντάβιντσον, Φαρές, Λιάσος, Στάικος (66′ Πιρές), Χατζηστραβός (83′ Σοφιανός), Τομάς (84′ Ντέλετιτς) Μπετανκόρ, Σαλαζάρ (78′ Τέρζιτς)

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Κόστιτς, Σαραμαντάς, Ντεντάκης, Σιόβας (46′ Κορνέζος), Γκοτζαμανίδης, Σάντσες (68′ Μπιλάλ), Σακόρ (46′ Τσιμπόλα), Δοϊρανλής, Σουρλής, Τσάβες (78′ Αθανασακόπουλος), Ρινγκ (46′ Ιμπάνιεθ)

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Facebook Email Αντιγραφή συνδέσμου Εκτύπωση
Προηγούμενο άρθρο Ανακοινώθηκε από τον ΟΦΗ ο Ανδρούτσος-Τον αποχαιρέτησε ο Ολυμπιακός
Επόμενο άρθρο ΑΕΚ: Πραγματοποιήθηκε το ραντεβού ανάμεσα σε Ηλιόπουλο και Αλμέιδα-Την Τρίτη (21/1) οριστικές εξελίξεις για το μέλλον του Αργεντίνου τεχνικού

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΠΑΣΟΚ για μη κρατικά ΑΕΙ: Η πολυθρύλητη «Σορβόνη» με το ένα «ν» δεν έλαβε άδεια λειτουργίας
13 λεπτά ago
Η Κυριακάτικη ανασκόπηση Μητσοτάκη: Eργασία, χρηματιστήριο και SAFE
1 ώρα ago
ΓΕΜΗ: Πρόστιμα από τη νέα χρονιά σε επιχειρήσεις που δεν έχουν τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες
2 ώρες ago
Χ. Δούκας σε πρέσβη Ισραήλ: Δε δεχόμαστε μαθήματα δημοκρατίας από όσους σκοτώνουν αμάχους
2 ώρες ago
Εμπορική συμφωνία ΕΕ-ΗΠΑ: Τι αλλάζει για τις εισαγωγές των ευρωπαϊκών προϊόντων
3 ώρες ago

Ακολουθήστε μας στα social media

Ακολουθήστε το verginanews.gr στο Instagram και το Facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι. Στο youtube μας μπορείτε να απολαύσετε όλες τις τελευταίες εκπομπές μας.
FacebookLike
XΑκολούθησε
InstagramΑκολούθησε
YoutubeSubscribe

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

ΒΕΡΓΙΝΑ TV: Σημαντική μείωση του κόστους ρεύματος για τα ελληνικά πανεπιστήμια

Για τη σημαντική οικονομική ωφέλεια που θα έχουν τα ελληνικά ΑΕΙ από τη μείωση στο…

Ελένη Ευσταθίου

Π. Λαφαζάνης: “Μέγας Αρχιπραξικοπηματίας και μέγας μυθομανής ο Παυλόπουλος”-Α. Μητρόπουλος: “Κατέστρεψε το Κοινωνικό Κράτος ο Τσίπρας, έχει ρόλο να παίξει”

Π. Λαφαζάνης: «Μέγας Αρχιπραξικοπηματίας» ο Παυλόπουλος και «μέγας μυθομανής» Α. Μητρόπουλος: Έχει ρόλο ο Τσίπρας να…

News Room

Ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβας στη Βεργίνα τηλεόραση

Ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβας στη Βεργίνα τηλεόραση και στην εκπομπή "σχολιάζοντας την επικαιρότητα…

News Room

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στην αντεπίθεση η ΠΑΕ: «Συνεδρίαση ντροπή του ΑΣ – Βάζουν σε πλειστηριασμό την οικογένεια του ΠΑΟΚ»

News Room
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΕΛΛΑΔΑ

Ο Εμμανουήλ Καραλής πήρε το χρυσό στο Βαλκανικό πρωτάθλημα στίβου – Το ασημένιο κέρδισε ο Γιάννης Ρίζος

News Room
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΕΛΛΑΔΑ

Χρυσός στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα ο Τεντόγλου με άλμα στα 8,07 μέτρα

News Room
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΕΛΛΑΔΑ

H Ελλάδα υποδέχτηκε τα “χρυσά” κορίτσια της εθνικής πόλο

News Room
Βεργίνα Τηλεόραση
Facebook Twitter Youtube Rss
Copyright © 2024 VerginaNews
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
adbanner
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?